Eskişehr'de Memleket Partisi ile Zafer Partisi buluştu!

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Aynacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanlığı’na tanışma ve tebrik ziyaretinde bulundu.

SİYASET 13.10.2022, 17:20
Eskişehr'de Memleket Partisi ile Zafer Partisi buluştu!

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanlığı, Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Aynacı ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.

Mustafa Aynacı Başkanlığındaki Zafer Partisi Heyeti, Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Görüşmede her iki İl Başkanı da, seçim güvenliği ve sandık güvenliğinin önemini vurgulayarak seçimlerde işbirliğinin gerekliliği üzerinde hemfikir oldular.

Zafer Partisi İl Başkanı Mustafa Aynacı, “Gençlerimizin KYK yurtlarında karşılaştığı zorluklar ve sorunları partimizin gençlik kolları gündeme getiriyor. Gençlerimizin sorunlarının çözümü, Milletimizin geleceği için Atatürkçü partiler olarak işbirliği geliştirmeliyiz. Vatanımızın, milletimizin geleceği için birlikte mücadele etmeye ve işbirliği yapmaya hazırız” açıklamasını yaptı.

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan, keyifli bir sohbete zemin olan nazik ziyaretleri için Zafer Partisi İl Başkanı ve değerli heyetine teşekkür ederek “Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. İlhamını Mustafa Kemal Atatürk’ten alan Memleket Partililer olarak, Atatürkçü çizgisiyle takdir ettikleri Zafer Partisi ile gençlerimiz başta olmak üzere tüm parti kadrolarımızla, özellikle seçim ve sandık güvenliği, seçmen listeleri üzerinde çalışmak için işbirliğine hazır olduklarını” dedi.

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Aynacı’nın, 16 Ekim Pazar günü Olağanüstü İl Kongreleri için Memleket Partisi İl Başkanı İsmail Ceyhan’ı davet etmesi üzerine; İsmail Ceyhan, Mustafa Aynacı Başkana kongrede başarılar diledi. Kongreye geleceğini ve en kısa sürede de Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanlığı’na iadeyi ziyarette bulunacaklarını belirtti.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı temasların artırılması temennilerinin ifade edilmesiyle son buldu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@