Fatih Dönmez'den Çifteler'e çıkarma!

Eskişehir Milletvekili, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çifteler ilçesinin köylerini ziyaret etti. 

SİYASET 12.08.2023, 13:27
Fatih Dönmez'den Çifteler'e çıkarma!

Çifteler İlçesinin köylerine yapılan ziyaretlere AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, DSİ 3. Bölge Müdürü Kağan Şan, İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammet Gümüş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yeşil, OEDAŞ Sistem İşletme Müdürü Bahadır Karaca, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldılar. 

Fatih Dönmez ziyaretler ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Çifteler İlçemizin köylerini ziyaret ettik. Yapılan ziyaretlerde dile getirilen sorunların bakanlıkların il müdürlükleri aracılığı ile yerinde çözümlenmesi için çalışma yürütüldü. Eskişehir tarımsal üretimde de önemli bir potansiyele sahip.  Şehrimizin faydasına olacak, değer katacak her projenin takipçisi olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Sorunları çözmeyi de ödev biliyoruz. Tarımsal kalkınmayı önemsiyoruz. Çiftçilerimiz, gıda üretimi, doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımı ve tarımsal kalkınmamızın temel taşlarıdır. Bugün çiftçilerimizi dinledik. Bölgemiz bazında sorunlara yerinde çözümü için İl Tarım ve Orman Müdürümüz ile DSİ Bölge Müdürümüz ve OEDAŞ İşletme Müdürümüz de bize katıldı. Köylerimize ve çiftçilerimize yaptığımız ziyaretlere devam edeceğiz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@