Fatih Dönmez: Eskişehir'in şahlanış dönemi olacak!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez Kurban Bayramı mesajında, önümüzdeki dönemin Eskişehir'in şahlanış dönemi olacağını ifade etti.

SİYASET 27.06.2023, 13:03
Fatih Dönmez: Eskişehir'in şahlanış dönemi olacak!

Fatih Dönmez mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramları, tüm insanlarımızın sevinç günleri haline dönüştüren geleneklerimizi yaşatan herkese şükranlarımı sunuyorum.

Kurban Bayramı, bizlere millî ve manevi değerlerimize sahip çıkarak hoşgörü ve sevgiyi hayatımıza hâkim kılmanın önemini hatırlatır.

Rabbimize, hepimizi bir Kurban Bayramı’na daha kavuşturduğu için hamd ediyorum. Milletçe birlik, dirlik ve esenlik içinde nice bayramlara hep birlikte kavuşmayı diliyorum.

Adalet, sevgi ve dayanışmanın en yüksek düzeyde idrak edildiği anlamlı günlerde tüm zorlukların ve sıkıntıların dayanışmayla aşılacağına olan inancımı vurgulamak istiyorum.

Ülke ve millet olarak çok güçlü bir tarihe ve çok köklü bir medeniyete sahibiz. Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada giderek artan gücünün ortaya çıkardığı güven, istikrar, huzur, umut ikliminde hedeflerimize doğru kararlılıkla yürüyoruz.

Önümüzdeki dönem Eskişehir’imizin de şahlanış dönemi olacak.  Değerlerimize sahip çıkarak her adımda güvenle ilerleyeceğiz.

Eskişehir’imiz için üzerine düştüğümüz en önemli konu birlik ve beraberliğimiz olacak.

Birlik ve dirlik içerisinde, paylaşarak çoğalacağız…

Şehrimizin hak ettiği hizmeti alması için biz de şehrimize hizmetkar olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nı idrak ederken ülkemizin, şehrimizin, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlar; sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@