banner194

Fatih Erbakan Eskişehir'de ittifaklara yüklendi!

Yeniden Refah Partisi'nin Eskişehir İl Kongresi gerçekleştirildi. Genel Başkan Fatih Erbakan, kongre konuşmasında önemli açıklamalar yaptı...

SİYASET 04.07.2022, 11:24 04.07.2022, 11:37
Fatih Erbakan Eskişehir'de ittifaklara yüklendi!

Yeniden Refah Partisi'nin Eskişehir İl Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kurucu İl Başkanı Osman Mandacı güven tazeleyerek yeniden il başkanı olarak seçildi.

Kongreye katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ittifaklar ve asgari ücrete ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Erbakan açıklamasında, şu ifadelere yer verdi.

NECMETTİN ERBAKAN'I ÖRNEK GÖSTERDİ

"Hepiniz “iki ittifak” arasındaki kayıkçı kavgasını ya da tahterevalli oyununu ibretle izliyorsunuz. Birbirine vatandaşın gündeminde olmayan meseleler üzerinden yüklenen taraflar, hep birlikte gündem saptırmaktadırlar. Vatandaşın gündeminde hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı, yüksek enflasyon vardır. Sık sık “Çalışanlara enflasyon karşısında ezdirmeyeceğiz!”  vaadinde bulunan iktidar, durumu “asgari ücret artışlarıyla” idare etmeye çalışmaktadır. 6 evvel  “Muhteşem Hamle” diye sunulan asgari ücret artışı, kısa sürede anlamını kaybetmiş, gelinen noktada iktidar asgari ücrete yeni bir ayarlama yapmak durumunda kalmıştır. Endişemiz ve görünen odur ki, bu sefer yapılan asgari ücret artışı da, seri zamlar karşısında çok kısa sürede anlamsız hale gelecektir. Asgari ücrete, işçi, memur ve emekli maaşlarına artışlar yapılmasını elbette destekliyoruz ama bu iş böyle olmaz. Rahmetli Erbakan Hocamızın yaptığı gibi, emekçi maaşlarına tek kuruş borç almadan, ilave enflasyona sebebiyet vermeden yüzde 130’e varan artışlar yapmakla olur.

MİLLİ EKONOMİ POLİTİKASINI AÇIKLADI

Şimdi, ikinci 40 yılda aynı ruhla, aynı istikamette aynı aşkla yürüyen Yeniden Refah Partisi var. Yine milli görüş var  yine gelecek ve bu milletin yüzünü yine güldürecek Allah'ın izniyle. Biz iktidara geldiğimizde iç ve dış tüm borçları kapatıp sıfırlayacağız. Milli görüş birinci 40 yılda yıllık 70 milyar dolar kaynak bulmuştu. Biz de yılda 150 milyar dolar kaynak oluşturacak projelerimiz hazırlayıp şimdiden kamuoyunun dikkatine arz ettik. Ağır sanayi hamlesi başlatıp işsizliği ortadan kaldıracağız. Milli kaynak paketlerimizle oluşturacağımız kaynak ile iktidara gelir gelmez ilk yılımızda emekliye, memura, işçiye çok büyük oranlarda zam yapacağız. Bunu milli görüş sözü olarak veriyorum. Cenab-ı Allah bütün bu söylediklerimizi hayata geçirmeyi nasip eylesin."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@