Fesih Bingöl ses yükseltti: Su zammını geri çekin!

Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl, şebeke suyuna gelen yüzde 40 zammın geri çekilmesini istedi...

SİYASET 29.07.2022, 14:10 29.07.2022, 16:34
Fesih Bingöl ses yükseltti: Su zammını geri çekin!

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri Ümit Çebi ile Doç. Dr. Bekir Gündoğmuş bir dizi temasta bulunmak üzere Eskişehir’e geldi.

Üç gün boyunca Eskişehir’de kalacak ve vatandaşlar ile sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşacak olan iki isim, İl Başkanı Fesih Bingöl ile basın mensuplarının karşısına geçti.

SU ZAMMININ GERİ ALINMASI İÇİN BAŞVURU YAPACAĞIZ

Başkan Fesih Bingöl yaptığı açıklamada Eskişehir’de yapılan su zammına ve ardından su matiklerde oluşan uzun kuyruklara değinerek, “su zammının geçerli olacağı tarih, 15 gün sonrası olarak belirlenebilirdi. Böylece panik ve izdiham hali bertaraf edilebilirdi. Öte yandan toplum zamlar konusunda zaten büyük sıkıntı içerisindeler, zamların toplum üzerinde olumsuz etkileri var. Bu noktada suya zam yapılmamalıydı, su zammı geri alınmalıdır, bu konuda başvurumuzu da yapacağız” dedi.

YILMAZ BÜYÜKERŞEN BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANI

Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi ise konuşmasında Yılmaz Büyükerşen’in başarılı bir belediye başkanı olduğuna vurgu yaparak, “Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen başarılı bir belediye başkanı. İlmiyle, hizmetleriyle başarılı bir belediye başkanı ama Eskişehir belediyecilikte bir kez Milli Görüş’le tanışsın insanlar inanın farkı fark edecek” diye konuştu.

FATİH ERBAKAN’A ‘YUVAYA DÖN’ ÇAĞRISI

Ümit Çebi, Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’a ve kurduğu Yeniden Refah Partisi’ne ilişkin  de görüşlerini açıkladı. Çebi, şu ifadelere yer verdi: “Liderimiz merhum Necmettin Erbakan’ın bir sözü var: Her kim ki ben de Milli Görüş’çüyüm diyerek parti kurarsa o palyaçodur. Erbakan yine ‘Benim soyumdan değil, benim yolumdan gidin’ demiştir. Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan’ın oğludur ancak ayrı bir baş tutarak Milli Görüş’ün parçalanmasına, bölünmesine maalesef katkıda bulunmaktadır. Ben buradan Fatih Bey’e çağrı yapıyorum: Gel Saadet’te buluşalım.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@