banner298

banner194

Gaye Usluer en çok oy alan ikinci isim oldu

Muharrem İnce’nin liderliğindeki Memleket Partisi ilk olağan kurultayını yaptı... Prof. Dr. Gaye Usluer en yüksek ikinci oyu alarak Parti Meclisine seçildi...

SİYASET 19.09.2021, 11:11 20.09.2021, 11:48
Gaye Usluer en çok oy alan ikinci isim oldu

Muharrem İnce, tek genel başkan adayı olduğu kurultayda icraatileri ile vaatlerini anlatırken, cumhurbaşkanlığı seçimi için de “açıklıyorum, aday adayıyım” dedi.

54 ilde teşkilatlanan Muharrem İnce’nin liderliğindeki Memleket Partisi ilk olağan kurultayını, 'ne cumhur ne millet, tek yol memleket' ve 'Umudun rengi mavidir' yazılı pankartlar eşliğinde Ankara Spor Salonu’nda yaptı. İnce, “Acele yapmamızın bir nedeni var. Seçime girmek araba kullanmak gibidir, ehliyetin yoksa araba kullanamazsın, biz bugün ehliyet alıyoruz” dedi.

Kurultaya CHP ve İYİ Parti’den yöneticiler de konuk oldu. Muharrem İnce’ye salonda eşi Ülkü İnce eşlik etti. İnce, genel başkanlığa tek aday olmasına şöyle açıklık getirdi: “Muharrem İnce bugün için tek aday, yarın değişecek. Bir vatan evladı çıkacak diyecek ki: ‘ben senden daha iyi yaparım.’ Bekliyorum onu, çıkacak elbet, olsun, olmalı.”

İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin de, “benim için ‘Genel başkan cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor’ diyorlar. İstiyor muyum? Evet istiyorum. Açıklıyorum; aday adayıyım” dedi. Seçim vaatlerini anlatırken İnce’nin, “hemen kararnameyle yapacağımız ilk işimiz, çocuk bezinde KDV’yi kaldıracağız. Koca Türkiye Cumhuriyeti çocuk kakasına mı kaldı kalkınmak için, yazık günah! Zorla bez alıyor gençler, biliyorum” sözleri dikkat çekti.

Öte yandan Parti Meclisi üyelerinin de seçildiği kurultayda Eskişehirlilerin yakından tanıdığı Prof. Dr. Gaye Usluer en yüksek ikinci oyu alarak Parti Meclisine seçildi. Usluer'in aldığı oy sayısı 603 olarak belirdi. 

Usluer'in önünde ise 610 oyla Mehmet Ali Çelebi yer aldı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@