banner298

banner194

Gençler sordu CHP'li Çakırözer yanıtladı

CHP Eskişehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Utku Çakırözer, Eskişehir’de gençlerin sorularını yanıtladı...

SİYASET 11.05.2023, 21:21
Gençler sordu CHP'li Çakırözer yanıtladı

CHP Eskişehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Utku Çakırözer, Eskişehir’de gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sorularını yanıtlayan Çakırözer, Millet İttifakı iktidarında gençler için yapılacakları anlattı. 

Türkiye’nin geleceğini gençlerle birlikte inşa edeceklerini dile getiren Çakırözer, “Gençlerimiz ülkemizin aydınlık yarınları. Bütün çabamız, mücadelemiz gençlerimizin geleceği için” dedi. 

'BAHARLARI GENÇLERİMİZLE GETİRECEĞİZ' 

Çakırözer Millet İttifakı iktidarında gençler için yapılacakları şöyle sıraladı: 

“Millet İttifakı iktidarında gençlerimiz için yapacaklarımız hazır! İhtiyaç sahibi gençlerimize ayda en az 1.500 TL’lik genç kart vereceğiz.  Pasaport ücretsiz olacak, yurt dışına çıkış harcı alınmayacak. Bahar şenliklerine getirilen yasakları kaldıracağız. Gençlerin ilk cep telefon alımlarında ÖTV sıfırlanacak. Bilgisayar ve tabletlerde vergi yükü azaltılacak, fiyatlar ucuzlayacak. KYK kredi ve burs tutarlarını arttıracağız. Bütün üniversite öğrencilerinin yurt ve barınma sorununu 1 yıl içinde çözeceğiz. Yurtlarda ücretsiz, sağlıklı, doyurucu ve lezzetli yemek vereceğiz. Üniversiteleri özgür düşüncenin, bilimsel çalışma ve tartışmaların merkezi haline getireceğiz. Ülkemizin dört bir yanına baharları gençlerimizle birlikte getireceğiz. Türkiye kazanacak! Gençlerimiz hakkını alacak.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@