Gürhan Albayrak: Anketlerde öndeyiz!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak yerel seçimlere ilişkin konuştu. Albayrak, “teşkilatımız adaylarımızla beraber çok iyi bir ivme yakaladı. Sahadan aldığımız karşılık bizi memnun ediyor. Anketlerde de öndeyiz” dedi.

SİYASET 05.03.2024, 12:07
Gürhan Albayrak: Anketlerde öndeyiz!

SAĞLI SOLLU HABER - ÖZEL

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak Sağlı Sollu Haber’e özel açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin gerçekleştirdiği seçim kampanyasına değinen Başkan Albayrak, teşkilatın kenetlendiğine vurgu yaparak, “Büyükşehir, merkez ilçeler ve dış ilçe adaylarımız ile harika bir uyum yakaladık. Binlerce üyemiz partimize gelip görev istiyor ve seçim çalışmalarında aktif rol oynamayı talep ediyorlar. Biz de her bir üyemizi görevlendiriyoruz. Bu bizi memnun ediyor” diye konuştu.

'ŞİMDİDEN SEÇİMİ ALDIK'

Belediye Başkan Adaylarının tüm gücüyle sahada olduklarını da kaydeden Gürhan Albayrak, “adaylarımız gece gündüz çalışıyorlar. Ailelerinin yüzlerini görmüyorlar desem yeridir. Bunu Eskişehir için yapıyorlar. Daha iyi, sorunları çözülmüş bir Eskişehir için yapıyorlar. Eskişehir’i dar kalıplardan çıkararak gelişim göstermesi için yapıyorlar. Bu çabayı hemşerilerimiz görüyor. Sahadan aldığımız dönütler bizleri mutlu ediyor ve heyecanımıza heyecan katıyor. Görüyoruz ki şimdiden seçimi aldık ve 1 Nisan sabahı için sabırsızlanıyoruz. Eskişehir’i vatandaşlarımızın isteklerine göre yönetmeye talip olan bir parti olarak sabrın sonunun selamet olduğuna inanıyoruz” dedi.

'İTTİFAK ORTAKLARIMIZLA KENETLENDİK'

Cumhur İttifakı paydaşlarından MHP ve BBP ile de büyük bir sinerji yakaladıklarını vurgulayan Albayrak, “ittifak ortağı olan partilerimizin teşkilatlarıyla bizim teşkilatımız adeta kenetlendi, et ve tırnak gibi oldu. Sağ olsunlar, tüm güçleriyle her çalışmamızda adaylarımızın yanında oluyorlar, desteklerini esirgemiyorlar. Seçimin sonunda başaracağız ve bu başarı hepimizin olacak” ifadelerine yer verdi.

'ANKETLER MEMNUNİYET VERİCİ'

Başkan Gürhan Albayrak zaman zaman sahadan gelen anketler konusunda değerlendirmelerde de bulunarak, şunları kaydetti: Seçmenin eğilimi ölçülür belli periyotlarda. Gelen anketlerde partimize memnuniyet verici bir teveccüh var. Ancak bu teveccüh elbette bizi rehavete sürüklemiyor, seçimi kazanacağımıza dair inancımızı daha da kuvvetlendiriyor. Seçim gününe kadar seçim hızımızı arttıracağız ve ipi göğüsleyeceğiz.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@