Hakan Kaymak: 15 Mayıs'a kadar mücadele edeceğim!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Hakan Kaymak, partisinin Şirintepe seçim ofisinin açılışına katıldı... Kaymak gece gündüz çalışma vurgusu yaptı...

SİYASET 28.04.2023, 12:12
Hakan Kaymak: 15 Mayıs'a kadar mücadele edeceğim!

İYİ Parti Şirintepe’deki seçim ofisinin açılışı partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Seçim bürosunun coşkulu açılış töreninde konuşma yapan İYİ Parti Milletvekili adayı Hakan Kaymak, “ne olursa olsun gece gündüz demeden 15 Mayıs sabahına kadar sabah akşam mücadele edeceğim” dedi.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Hakan Kaymak, şu ifadelere yer verdi:

'21 MARTTA BİR SÖZ VERDİM'

“Çok sevgili hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız hepinizi saygıyla, sevgiyle kucaklıyorum. 21 Martta bir söz verdim. Dedim ki sırada olayım, olmayayım listeye gireyim girmeyeyim ne olursa olsun gece gündüz demeden 15 Mayıs sabahına kadar sabah akşam mücadele edeceğiz dedim. O günden beri de sabah akşam koşturuyoruz, uğraşıyoruz. Size çok teşekkür ederim, teveccühlerinizle Allah nasip etti sıralamaya girdik, hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerden bir ricam var son 17 günümüz, o 17 günde gece gündüz, sabah akşam, komşunuz, akrabanız çevrenizde kim varsa benimle ve dava arkadaşlarımla birlikte mücadelemize ortak olarak sizden desteklerinizi ve partimize oy vermenizi istiyoruz. Bizler hiç durmadan milletvekili adayı arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz mücadele veriyoruz hepinizin desteklerini ve oylarını bekliyorum."

Edilen duanın ardından seçim ofisinin açılışı gerçekleşti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@