Hatipoğlu'ndan tarihi konuşma! Gürcan ve Varank ile ilgili ne dedi?

İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu AK Parti'ye katıldı. Hatipoğlu yaptığı açıklamada, Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile Mustafa Varank'ı işaret etti. İşte detay...

SİYASET 07.11.2023, 20:59 07.11.2023, 21:08
Hatipoğlu'ndan tarihi konuşma! Gürcan ve Varank ile ilgili ne dedi?

SAĞLI SOLLU HABER - VİDEO

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu AK Parti'ye katıldı.

Hatipoğlu'nun rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Rozet takdiminin ardından açıklamalarda bulunan Hatipoğlu, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank'a ayrı bir başlık açarak, AK Parti'ye katılma sürecindeki emeklerinden dolayı özel teşekkürlerini sundu. Hatipoğlu, şu ifadeleri kullandı:

'DEVLETİMİZİN BEKASI GEREĞİ YAPTIM'

"Sizi mahcup etmemek için ülkemize, milletimize canımı dişime takarak hizmet etmek hayat düsturum olacaktır Sayın Cumhurbaşkanım. Hepinizin bildiği üzere kadere bir beşer olarak müdahale etmenin imkanı yoktur. Gönlüm isterdi ki kısa siyaset yolculuğum burada sizlerle, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın himayesinde başlasaydı keşke. Ancak aylardır fırsat bulduğum her platformda milletvekili seçildiğim günden bu yana kamuoyunda açıkça belirttiğim için gönlüm ferah olarak burada konuşuyorum ve söylüyorum. Kızılelma ülküsünün, Türkiye'nin küresel bir güç olarak kalmasının, devletimizin iç ve dış tehditleri ivedilikle bertaraf etmesinin, şer odaklarının imhasının tek koşulu Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan ve Kuvayımilliye ruhunun vücut bulmuş hali Cumhur İttifakı saflarında bir araya gelmektir. Devletimizin bekası gereğiyle yapılması gereken budur. Bu düşüncelerim dolayısıyla çok lince uğradım ama inandığım doğrudan bir karış geri adım atmadım. Ve bugün de onurla, gururla sizlerleyim. Rabb'ime dua ederim çıktığım bu yolda beni mahcup etmesin. Milletimize ve çok sevdiğim Eskişehir'ime sizlerle birlikte çok güzel hizmetler yapmayı nasip etsin."

İLK DUYURAN SAĞLI SOLLU HABER OLDU

Öte yandan, kamuoyu, Nebi Hatipoğlu'nun AK Parti rozeti takacağını ilk olarak Sağlı Sollu Haber'den öğrendi. Sağlı Sollu Haber, Nebi Hatipoğlu'nun İYİ Parti'den istifa ettiği 2 Kasım tarihinde, Hatipoğlu'nun 7 Kasım'da AK Parti'ye geçeceğini duyurmuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
Sade Vatandaş 6 ay önce
Sağlı sollu haberin bu başarısını tebrik ediyorum.nice güzel başarılara...bu profesyonellikte devam edin…
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@