banner298

banner194

İshak Gündoğan bakanlık projesini kendi projesiymiş gibi mi gösteriyor?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Mahmudiye'de yatırım yapıyor... İshak Gündoğan'ın yatırımı sahiplendiği öne sürülüyor... AK Parti'den flaş açıklama...

SİYASET 30.08.2022, 13:42
İshak Gündoğan bakanlık projesini kendi projesiymiş gibi mi gösteriyor?

Mahmudiye Belediye Başkanı CHP'li İshak Gündoğan’ın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından ilçede yürütülen enerji hatları yer altına alma çalışmalarının belediye tarafından yapılıyormuş gibi göstermesi tepkilere neden oldu. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Mahmudiye İlçe Başkanı Murat Uçarer, Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın vatandaşlara hizmet üretmek yerine algı yaptığını savunarak, sert eleştirilerde bulundu. 

Mahmudiye ilçesine yapılan 12 milyon liralık yatırımın belediye tarafından değil, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapıldığını vurgulayan Uçarer, şu ifadelere yer verdi: 

“AKIL TUTULMASINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL” 

“Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız ile görüşmelerimiz sonucu Mahmudiyemize, İl Başkanımız Zihni Çalışkan’ın da gayretleriyle 12 milyon liralık yatırım kazandırdık. Yatırım kapsamında ilçemizdeki elektrik telleri ve hatlarının komple yer altına alınma çalışmaları son hız devam ediyor. Yani ilçemiz güzelleşiyor. Gelgelelim, bazıları rol kapma yarışına girmekten başka hiçbir şey yapmıyor. Daha önce doğalgaz konusunda da mevcut başkan aynısını yapmıştı. Maalesef şaşırmadık. Hükümetimizin yaptığı yatırımların önüne geçip fotoğraf çektirmek ve ardından bu yatırımları kendileri yapıyor’muş’ gibi gösterme çabasına girmek akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Bizi izlemeye devam etsinler. Mahmudiyeli hemşehrilerimiz her şeyin farkında lakin biz yine de hatırlatmış olalım. Algı çabasına girmek yerine hizmet çabasına girilsin ki kazanan Mahmudiye olsun. Hemşehrilerimiz için var gücümüzle hizmet üretmeye devam” dedi.

İşte CHP'li İshak Gündoğan'ın tepki çeken o paylaşımı:

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@