İsmail Ceyhan iddialı konuştu: Muharrem İnce'yi seçtireceğiz!

Memleket Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı İsmail Ceyhan basın mensuplarıyla buluştu... Ceyhan "Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı seçtireceğiz" dedi...

SİYASET 25.04.2023, 12:40 25.04.2023, 13:02
İsmail Ceyhan iddialı konuştu: Muharrem İnce'yi seçtireceğiz!

Memleket Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı İsmail Ceyhan düzenlediği basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Ceyhan, Eskişehir'de hareketli bir seçim kampanyası yürüttüklerine dikkat çekerek, "14 Mayıs'a kadar dış ilçelerde ve şehir merkezinde tempomuzu arttıracağız, özellikle gençlerimize dönük özel çalışmalar yapacağız" dedi.

ÜYE SAYISI KISA ZAMANDA 30 BİNDEN 115 BİNE YÜKSELDİ

Ceyhan, seçim sonuçlarına ilişkin iddialı açıklamalar da yaptı. "Eskişehir halkının 14 Mayıs'ta en doğru kararı vereceğine inanıyorum" diyen Ceyhan, "ülkemizin iyi yönetilmesini istiyoruz. Halkımız iyi yöneticilere layık. İnanıyorum ki, biz, üçüncü yol olarak cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'yi seçtireceğiz. Parlamentoda da iyi bir milletvekili sayısına ulaşırsak elbette memnun oluruz. Görüyoruz ki AK Parti'den de MHP'den de Memleket Partisi'ne oy geçişi oluyor. Muhalefetteki partilerden gelen oyların daha fazla olduğunu söyleyebilirim. Memleket Partisi'ne ve Muharrem İnce'ye ciddi bir teveccüh var. Deprem öncesinde 30 binlerde olan üye sayımız bugün 115 binlere çıktı. Burada Muharrem İnce'nin deprem sonrası geliştirdiği politikaların etkisi büyük. Aynı zamanda gençlerimizin inancı da bu yükselişte etkili" ifadelerine yer verdi.

Memleket Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı İsmail Ceyhan, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin Eskişehir'e geleceğini, programı netleşince kamuoyuna duyuracaklarını da kaydetti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@