banner298

banner194

İsmail Haşim Ateş'ten iktidara havalimanı çıkışı: Yazıklar olsun!

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'nda uçuşlar kapatılmak üzere. Deva Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Haşim Ateş iktidara yüklendi: Yazıklar olsun!

SİYASET 29.03.2022, 13:44
İsmail Haşim Ateş'ten iktidara havalimanı çıkışı: Yazıklar olsun!

Deva Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Haşim Ateş yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

Eskişehir Hasan Polatkan Hava Limanımıza Yurt dışından yapılan tüm ulaşımların iptal edilerek, bu uçuşların Zafer Bölgesel hava limanına kaydırılmasını üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Eskişehir Hasan Polatkan Hava Limanı 33 yıldır Eskişehir’e hizmet vermeye çalışan ve mütevazı imkânlarının üstüne 20 yıldır iktidarda olan bu yönetimin hiçbir katkı koymadığı bir şehir değerimizdir. Ülkenin değişik yerlerine birçok atıl havalimanı yapılmakla övünen bu yönetim Eskişehir’e ceza üstüne ceza kesmekte; önce TÜLOMSAŞ’IN Genel Müdürlüğünü Eskişehir’den almakla başlattığı süreci şimdi de kentin havalimanına kilit vurmakla sürdürmektedir. 

Eskişehir’e uluslararası bir havalimanı yapmak yerine, kente hizmet veren ve sadece yurt dışındaki gurbetçilerimizin kullanabildiği üniversite havalimanımızı kapatan bu zihniyeti kınıyoruz. 600.000 nüfuslu Tokat’a 2 milyon yolcu garantili havalimanı layık gören ama sanayiyle, kültürüyle, 3 üniversitesi ile bir marka büyükşehir olan Eskişehir’e küçük bir havalimanı bile çok gören bu iktidara halk ilk seçimde cezayı kesecektir. DEVA Partisi Eskişehir Teşkilatı olarak kentimizin sahip olduğu bütün değerlerimizi sonuna kadar koruma inancında olduğumuzu ve bu karardan olumsuz etkilenen tüm kent bileşenlerinin yanında olacağımızı önemle beyan ediyoruz ve bu yönetime yazıklar olsun diyoruz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@