İYİ Parti'de İsmail Türk adaylıktan çekildi!

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı'nın bu hafta sonu yapılacak il kongresi öncesi İsmail Türk, başkan adaylığından çekildiğini duyurdu...

SİYASET 13.01.2023, 19:45
İYİ Parti'de İsmail Türk adaylıktan çekildi!

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı 15 Ocak 2023 Pazar günü sandık başına gidecek ve yeni il başkanını seçecek. Adaylar arasında mevcut başkan Emine Edizgil, Hüseyin Arabacı ve İsmail Türk yer alıyordu. Kongreye iki gün kala İsmail Türk başkan adaylığından çekildiğini duyurdu. 

İsmail Türk, şu ifadelere yer aldı:

İLÇE KONGRELERİ VE DELEGE SEÇİMLERİNE VURGU

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Genel İdare Kurulumuzun, 2023 seçimlerine yenilenmiş, güçlü, motivasyonu yüksek, enerjik teşkilat yapılarıyla girilmesi ve seçimlerden birinci parti çıkma hedefinin gerçekleştirilmesi amacıyla aldıkları kongre kararı sonrası, partimizin Eskişehir Kurucu İl Yönetiminden başlayarak Tepebaşı İlçe başkanlıkları dahil kesintisiz olarak aldığım görevler ve verdiğim hizmetlerin şahsıma yüklediği sorumluluk gereği İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığına adaylığımı açıklamıştım. İlçe kongreleri sonrasında, partimizin il delege yapısı ve iradesi ortaya çıkmıştır. Çıkan iradeyi okumak, anlamak, saygı göstermek ve iradeye uygun davranmak, sorumluluk sahibi her İYİ Partilinin görevidir. Bu anlayış çerçevesinde, İYİ Parti İl Başkan adaylığından çekiliyorum."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@