banner298

banner194

İYİ Parti sorunları TBMM'ye taşıyacak

Eskişehir’in Günyüzü ilçesini ziyaret eden İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu köyleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. 

SİYASET 16.08.2021, 12:05 16.08.2021, 12:15
İYİ Parti sorunları TBMM'ye taşıyacak

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu beraberinde, İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Eren Ekmen, Teşkilat İşleri Başkanı Neşet İlhan, Eğitim Politikaları Başkanı Mustafa Aslan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kılıç, Günyüzü İlçe Başkanı Ali Oruç ve yönetim kurulu üyeleriyle önce Günyüzü’nde esnaf ziyareti yaptı daha sonra ise köyleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. 

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı ve Günyüzü İlçe Başkanlığı’nın hazırladığı program doğrultusunda önce ilçe merkezinde sonrasında Kayakent, Gümüşkonak, Ayvalı, Kavuncu mahallerine ziyaretlerde  bulunan Kabukcuoğlu, “köy ziyaretlerimizde muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir araya gelerek, sıkıntılarını ve taleplerini dinliyoruz, çözümler üzerine konuşuyoruz” dedi. 

“KÖYLÜNÜN SATTIĞI UCUZ ALDIĞI PAHALI” 

Ziyaretler sonunda açıklamada bulunan Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, “kuraklık, tarlalarının sulanamaması, içme ve kullanma suyunun bulunmaması, zamlardan dolayı gübre, mazot alınamaması, köylerimizde ortak dertler. Esnaf ve pazarcı ise vatandaşın alım gücünün kalmadığını söylüyor. Elektriğin pahalı olması ise vatandaş için ayrı bir dert. Çiftçi “biz memur muyuz da elektriği aydan aya ödüyoruz? Hasattan sonra ödemek en mantıklısı.” diyor. Kısacası Köyde yaşayan vatandaşlarımızın, sattığı ucuz aldığı ise pahalı” dedi. 

“SORUNLAR TBMM’YE TAŞINACAK”

Köy ziyaretlerinde büyük bir ilgi ile karşılandıklarını, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in büyük bir teveccüh gördüğünü söyleyen Kabukcuoğlu, pandemi şartları el verdiği müddetçe ziyaretlerine devam edeceğini, bu ziyaretlerde vatandaşların iletmiş olduğu sıkıntıları, sorunları ve talepleri TBMM gündemine taşıyacağını ve ilgili mercilere ileteceğini ifade etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@