banner298

banner194

İYİ Partili Kabukcuoğlu: Kime dokunsak şikayetçi!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna ile 75. Yıl Mahallesi'nde kahvehane ziyaretlerinde vatandaşı dinledi.

SİYASET 21.02.2022, 11:34 21.02.2022, 11:41
İYİ Partili Kabukcuoğlu: Kime dokunsak şikayetçi!

Vatandaşlarla görüşmesinde ortak derdin hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısı olduğunu söyleyen Kabukcuoğlu, "Ekonomide yaşananlar ortada. Kime dokunsak mevcut durumdan şikayetçi. İktidar 'zamları ben yapmıyorum' algısı yaratma peşinde. Ama Türkiye tarihinin en yüksek elektrik ve doğalgaz faturaları ile karşı karşıya bırakılan vatandandaş her şeyin farkında.

Ülkemiz her vatandaşı refah içinde yaşatacak kaynağa sahipken, insanlarımız günbegün yoksullaşması kabul edilemez. İYİ Parti iktidara geldiğinde vatandaşlarımız neler yapacağımızı soruyor. Genel Başkanımızın her hafta grup toplantımızda açıkladığı projelerimizi anlatıyoruz. Görüyoruz ki bu projeler, milletimiz nezdinde kabul görüyor. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde vatandaşlarımızın taleplerini not alıyoruz. Dertlerini ve taleplerini tüm Türkiye'ye duyurmaya devam edeceğiz" dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@