Jale Nur Süllü, İYİ Parti'de!

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Meral Akşener'e yapılan saldırı nedeniyle İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

SİYASET 24.05.2021, 16:21 24.05.2021, 21:26
Jale Nur Süllü, İYİ Parti'de!

Ziyaret sırasında CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş önemli açıklamalarda bulundu.

Jale Nur Süllü'nün açıklamalarında satır başları:

"- Çok güzel bir ittifak kurduk. amaçlar ortak, ülke çıkarları ortak. Ülkemizin iyi günlerini tesis etmek amacıyla birlikte hareket ediyoruz. Genel başkanlarımızın genel merkez nezlinde bir aradalığı, bizim diğer şehirlerimizdeki birlikteliğe de yansıyor. Bu birlikteliği ülkemizin güzel günlerini inşa etmek adına beraber gerçekleştiriyoruz.

- Cumhur ittifaki vekillerini göremiyoruz. Vatandaşın karşısına çıkacak yüzleri de yok. Her yerden genel başkanları aracılığıyla helallik istiyorlar. Ve vatandaşın bu helalliği vermeye niyeti yok. Ne esnaf, ne çiftçi, ne memur bu helalliği verme taraftarı değil. Gidici olanlar helallik ister. 

- Artık vatandaş sandıklarını korumasını biliyor ve helalleşmeyi sandıkta yapmayı hedefliyor. Hem Kemal Kılıçdaroğlu hem Meral Akşener söylemlerinde bunları belirtiyor. Hep birlikte uyum içinde çalışarak hem genel hem yerel seçimlerde sergilediğimiz başarıyı bundan sonraki seçimlerde sürdürmeye kararlıyız. Parlamentoda millet ittifakı vekilleri olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Gelecekte güçlendirilmiş parlamenter sistemi tesis ederek ülkemize güzel günleri yeniden getireceğimize inanıyoruz."

Arslan Kabukçuoğlu'nun açıklamalarında satır başları:

"- Türkiye yoksulluk içinde üç kağıtçılık içinde kıvranıyor. En son esnafın yüzünü güldüreceğiz dediler ama olmadı. Süründürüyorlar. Süründürmedikleri bir kesim var Örneğin; inşaat firmaları, yap işlet işleri.

- Biz geçen seneden beri çiftçilerin sorunlarını dile getirdik fakat ak parti iktidarı bununla ilgili hiçbir şey yapmadı.

- Son zamanlar Ak Parti öyle bir hal aldı ki kendi ayıbını örtemez hale geldi. Birkaç haftadır 20-25 milyon insan bir mafyayı dinliyor. Eski meclis başkanı diyor ki bu olayların binde biri olsa dahi araştırılması, ortaya dökülmesi gerekiyor." 

Mehmet Ektaş'ın açıklamalarında satır başları: 

"- Ak Parti yaklaşık 18 yıllık iktidarı boyunca ekonomiden tarıma, sanayiden kalkınmaya, basın özgürlüğünden insan hakları temelindeki tüm uygulamalara kadar vatandaşı memnun edecek hiçbir gelişme kaydedemediği gibi iyi olarak nitelendirilen işlerde dünya sıralamasında sonlardayız.

- Türkiye'nin bu sorunlardan kurtulabilmesi için erken seçime gitmesi gerekiyor.

- Helalleşme sandıkta olur anlayışı çerçevesi içinde bir hashtag başlattık. Hala cevabı verilemeyen 128 milyar doları da sormak amacıyla da bir sandık koyduk. Sandık numaramızı da 128 olarak belirledik."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@