banner298

banner194

Kabukcuoğlu'ndan Ektaş'a: "Uzlaşma yanlısı değil!"

Eskişehir İYİ Parti teşkilatı, İl Başkanı Mehmet Ektaş'ın istifasıyla sarsılmıştı. Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu'ndan ilk açıklama geldi. İşte detaylar...

SİYASET 26.06.2021, 21:32 27.06.2021, 10:19
Kabukcuoğlu'ndan Ektaş'a: "Uzlaşma yanlısı değil!"

ÖZEL HABER

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ektaş'ın istifasını değerlendiren İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Sağlı Sollu Haber'e yaptığı açıklamada Ektaş'ın bazı parti yöneticileriyle anlaşamadığını öne sürdü.

Kabukcuoğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Mehmet bey bu istediği daha önce de dile getirmişti. Açıkçası ben, kalmasından yanaydım. Ancak teşkilat yöneticilerinin bazılarıyla sorunlar yaşıyordu. Pek uzlaşma yanlısı olduğu söylenemez. Yani Mehmet Bey, uzlaşılması zor bir insan. Ayrıca bir takım beklentiler içerisine de girdiğini söyleyebilirim. Ayrıca şunu ifade etmem de faydalı olacak: Bu istifada benim bir tasarrufum olmadı, tamamıyla kendi kararı olduğunu söyleyebilirim. İstifa mektubunda da anlaşılıyor ki uzun zamandır istifa etmeyi düşünüyor. Bu noktada kimse endişelenmesin, İYİ Parti'de kişiler değil kurum ön plandadır ve partimiz yoluna devam edecektir. Diğer yandan, Mehmet Ektaş da partimizin hala bir üyesidir ve çalışmalara katılacaktır, buna inanıyorum."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@