banner298

banner194

Kazım Kurt, Saadet Partisi'yle temasa geçti!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Günyüzülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği ile başlattığı ‘helalleşme ziyaretine’ Saadet Partisi ile devam etti...

SİYASET 29.11.2021, 15:41
Kazım Kurt, Saadet Partisi'yle temasa geçti!

Saadet Partisi Eskişehir İl Binasını ziyaret eden Başkan Kurt, İl Başkanı Fesih Bingöl ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Saadet Partisinin geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği genel kurulunda yeniden il başkanı seçilen Fesih Bingöl ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Kurt, “İl kongresine de katılmak istedim fakat şehir dışında olduğum için katılamadım. Başarılarınızın devamını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

“SİZLERDEN GELEN ÖNERİLERE HER ZAMAN AÇIĞIZ”

Helalleşme ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Kurt, birlikte yaşadığımız kentte, yerel sorunları birlikte çözme konusunda ısrarcı olduklarını söyledi. Eleştirilere açık olduklarını vurgulayan Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi olarak sizlerden gelen önerilere her zaman açığız. Bu doğrultuda da sizlerle zaman zaman ikili görüşmelerimiz oldu. İnşallah bundan sonraki dönemde de bu görüşmeleri gerçekleştiririz. Özellikle teknik konularda, uzmanlığınız olan alanlarda bize yol gösteriyorsunuz. Buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

“TÜRKİYE İYİ YÖNETİLEMİYOR!”

Siyasetin belli ölçüde yumuşaması ve kucaklaşma adına bir adımın atılması gerektiğinin altını çizen Başkan Kurt, Türkiye’nin bugünkü koşullarda erken seçim havasına girdiğini ifade etti. Bu konuyu muhalafetin ısrarla takip etmesi gerektiğini ifade eden Başkan Kurt, Türkiye’nin iyi yönetilmediğini söyledi. “İyi yönetilemediğimiz için sorunlarımız büyüyerek birikiyor. Bunu engellemenin tek yolu da bir an önce seçim yapılmasıdır. Muhalefet olarak, gerçekleştirilen ittifakın büyüyerek genişlediğini görüyorum. Umarım ve dilerim başarılı oluruz. Türk insanı bugünleri hak etmiyor. Bunu hep birlikte engelleyeceğimize inanıyorum” dedi. 

BİNGÖL: “BÜYÜKERŞEN’DEN SONRA İLK DEFA BİR BELEDİYE BAŞKANI BİZİ ZİYARET ETTİ”

Başkan Kurt’a ziyareti için teşekkür eden Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, 12 yıldır il başkanlığı yaptığını vurguladı. Yılmaz Büyükerşen’den sonra ilk defa bir belediye başkanının kendilerini ziyaret ettiğinin altını çizen Bingöl, “Bu anlamda gerçekten teşekkür ediyorum. Yerel yönetimlerin siyasi partilerle diyalogunun gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sizin ziyaretinizin bizim için çok kıymetli olduğunu ifade edeyim. Saadet Partisi’nin yerelde Eskişehir’e yönelik çok önemli tespitleri var. Yaşanabilir bir Eskişehir nasıl olabilir konusunda projelerimiz var. Zaman zaman size ve Sayın Büyükerşen’e bunu aktarıyoruz. Sizin de bu konuda duyarlı olduğunuzu biliyoruz.  Siyasi parti mülahazalarını bir tarafa bırakarak, bu türlü diyalogların Eskişehir’imiz ve Türkiye’miz için çok kıymetli olduğunu bilen insanlardan birisi olduğunu biliyorum” diye konuştu. 

“EN KÖTÜ TABLO”

Türkiye’nin içinde bulunduğu tablonun Türkiye’nin yüzyıldır içinde bulunduğumuz en kötü durum olduğunu kaydeden Fesih Bingöl, ülke insanının perişan durumda olduğunu söyledi. Vatandaşların bir an önce bu tek adam yönetiminden kurtulmak istediğinin altını çizen Bingöl, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Muhalefetin toplumsal bir mutabakatla, bu ülke insanının yarınlarını umutla inşa edebilecek projeler üretmesi lazım. Bu konuda, CHP ve Kılıçdaroğlu çok önemli çalışmalar yapıyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Bey’in de bu konuda çalışmaları var. Bu dönemde birlikte olmanın önemini belirtiyorlar. Bu dönemde buna ihtiyacımız var. 84 milyon insanın bir arada, birlikte yaşayabilmesinin mümkün olduğunu düşünüyoruz. Ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, yumuşak bir siyaset dili kullanarak, insanları kazanmamız lazım. Sokaktaki insanlar,  içinde bulunduğumuz tablodan memnun olmadıklarını ifade ediyorlar. Ama ‘sizler yarın iktidara geldiğinizde, neler yapacaksınız?’ sorusunun cevabını arıyorlar. Ben de ‘Hiçbir şey yapmasak bile, bu yolsuzlukları, bu hırsızlıkları, haksızlıkları ortadan kaldıracağız. Bu bile ülkeye bir düzen getirir’ diyorum.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@