Kılıçdaroğlu: Liman bağlantısına beşli çete izin vermiyor!

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehirliler ile buluştu... Kılıçdaroğlu, Eskişehir'in liman bağlantısına 5 müteahhidin izin vermediğini savundu...

SİYASET 25.04.2023, 15:52 25.04.2023, 16:58
Kılıçdaroğlu: Liman bağlantısına beşli çete izin vermiyor!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Eskişehirliler ile buluştu.

Sıhhiye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitinge binlerce Eskişehirlinin yanı sıra Millet İttifakı il ve ilçe başkanları, milletvekilleri ve milletvekili adayları katıldı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun Eskişehir'e ilişkin ifadelerinden satır başları:

- "Eskişehir'le herkes gurur duyuyor. Eskişehir'i çöldeki bir vaha gibi yapan Yılmaz Hocamız var. Huzurunuzda kendisine teşekkür ediyorum."

- "44 bin 648 genç Eskişehir'de ilk kez sandığa gidecek. Türkiye'nin kaderini değiştirecek olan sizlersiniz."

- "Eskişehir'de 100 bine yakın öğrenci var. 15 bin öğrenciye ancak yurt bulabiliyorsun. 1 yıl içerisinde tüm yurtta yurt sorununu çözeceğiz."

- "Eskişehir üniversite kenti, aynı zamanda sanayi kenti. Sanayi üretiyor ama Gemlik Limanına bağlantı yok. Neden? Beşli çete izin vermediği için. Biz yapacağız."

Mitingde Mansur Yavaş da konuştu. Yavaş'ın Eskişehir'e ilişkin ifadeleriden satır başları şöyle:

- "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen bizim ustamız. Eskişehir'i Avrupa kenti haline getirdi."

- "Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları görmezden geldiler. Engellediler. 11 Büyükşehir Belediyemize bunu yaptılar. Bunlarda seçime girmek serbest, çalışmak yasak."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@