banner194

Memleket Partisi Gaye Usluer'in istifasını değerlendirdi!

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanlığı, Prof. Dr. Gaye Usluer'in istifasına ilişkin açıklama yaptı... Başkan Baki Dündar kararlılık mesajı verdi...

SİYASET 26.06.2022, 12:02
Memleket Partisi Gaye Usluer'in istifasını değerlendirdi!

Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü olan Prof. Dr. Gaye Usluer, ani bir kararla partiden istifa etmişti.

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı Baki Dündar, Usluer'in istifasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Başkan Dündar açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

'KARARLILIKLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ'

"Genel Başkanımız İl Başkanları toplantısında istifaları değerlendirdi. Memleket Partisine operasyon yapıldığını, gidenlere üzülmekle birlikte partiyi kuruluş sancılarından kurtarmak için Kurultay kararı alma düşüncesini dile getirdi. Parti Meclisi üyelerimiz ve İl Başkanları oy birliği ile Kurultay için karar aldık. Tabii müstafi Prof. Dr. Gaye Usluer’in Eskişehir eski milletvekili olması dolayısı ile tarafıma sorular geldi. Ben de Eskişehir’de hem İl Yönetimi hem de İlçe Yönetimlerimizde en ufak bir olumsuzluk, istifa gibi şeylerin olmadığını, büyük bir kararlılıkla Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin yanında yer aldığımızı belirttim. İl ve İlçe örgütlerimiz ilk günkü heyecan, birlik ve beraberlik içinde Memleket Partisinin iktidarı, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı için çalışmaya devam edeceğimizi ifade ettim. Gaye hanım partimize önemli katkılarda bulunmuş, ilimizin saygın bir siyasetçisidir. Kararına saygı duyuyor ve tercihi doğrultusunda yolu açık olsun diyoruz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@