Memleket Partisi'nden Vali Ayyıldız'a ziyaret

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan ve beraberindeki heyet, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.

SİYASET 14.10.2022, 15:24
Memleket Partisi'nden Vali Ayyıldız'a ziyaret

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan, Başkan Yardımcısı Nihat Toksavul, Başkan Yardımcısı Ferhat Genç, İl Sekreteri Burak Aydilek ve Odunpazarı İlçe Saymanı Barış Ceyhan ile birlikte Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.

Memleket Partisi Eskişehir İl Yönetim Kurulu 2. Olağanüstü Kongresinden sonra; Valilik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meslek Odaları, STK’lar, Basın ve Siyasi Partilerin İl Başkanlıklarına yapmayı planladığı ziyaretlere Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek başladı.

Ziyarette ilk olarak Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan, şehrimizin güvenli bir şehir olmasını sağladıkları için Ayyıldız ve emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız da İl Başkanı İsmail Ceyhan ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Memleket Partisi İl Başkanı İsmail Ceyhan ise yaptığı açıklamada, "Memleket Partisi iki ayağı da Ankara’da olan yerli ve milli bir partidir. Eskişehir halkının ve özellikle üniversite kenti olmamızdan dolayı gençlerimizin, devletin koruyan, kucaklayan şevkatli elini görmek istedikleri ve kendilerine saygı duyulmasını beklediklerini” söyledi. “Memleket Partisi olarak Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce gibi bizler de her zaman doğruları savunacağız, halk için siyaset yapacağız” diyerek, Tüm yurtta olduğu gibi, Eskişehir’de de siyaseti nezaket ve saygıyla yapmak istediklerini aktardı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
İsmail Ceyhan 2 yıl önce
Sayın valimize misafirperverliği için teşekkür ederiz
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@