MHP Eskişehir teşkilatı iddialı! Hedef iki milletvekili

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı tarafından, milletvekili adaylarının da katıldığı bir basın toplantısı gerçekleştirildi...

SİYASET 27.04.2023, 11:41
MHP Eskişehir teşkilatı iddialı! Hedef iki milletvekili

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında Başkan İsmail Candemir ile milletvekili adayları gazetecilerin sorunlarını yanıtladı.

'HER KESİME HİTAP EDİYORUZ'

Başkan Candemir yaptığı açıklamada iddialı konuştu. Candemir, "hedefimiz bir olan vekil sayısını ikiye çıkarmak. Bütün Eskişehir'e hitap ediyoruz. Eskişehir'deki tüm dengeleri göz önüne alarak liste yaptık. Her kesime hitap ediyoruz. Kimseyi ayrıştırmıyoruz. Bizim kapımızdan içeri giren hiçbir arkadaşımıza da siyasi görüşü nedir diye sormuyoruz. Bütün Eskişehir'in oyuna talibiz" dedi. 

MHP Eskişehir birinci sıra milletvekili adayı Bülent Maşaoğlu ise vatandaşın partilerine ve adaylara olan ilgisinin fazla olduğuna vurgu yaparak, şu görüşlere yer verdi:

'EKONOMİK SORUNLARI DA BİZ ÇÖZERİZ'

"Eskişehir'in sorunlarına vakıfız. En büyük şansımız İsmail Candemir başkanımızın arkamızda durması. Bütün adaylar olarak el ele kol kola biri iki yapma derdindeyiz. Vatandaşın da bize olan ilgisini görüyoruz. Biz halkın içinden insanlarız, kendimizi elit tabaka olarak görmüyoruz. Vatandaşın en çok dert yandığı konu ekonomi. Ama dünyanın gerçeklerini unutmuyoruz. Pandemi, Rusya Ukrayna savaşı, deprem ekonomiyi etkileyen durumlar. Biz diyoruz ki yine biz çözeriz, bu ekonomik sorunları da yine biz çözeriz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@