banner298

banner194

MHP'li Candemir'den 'milliyetsiz milliyetçiler' çıkışı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanı seçimi öncesi açıklamalarda bulundu.

SİYASET 26.05.2023, 13:29
MHP'li Candemir'den 'milliyetsiz milliyetçiler' çıkışı!

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"28 Mayıs Pazar günü tecelli edecek 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli Beyfendinin çok önceden işaret ettiği gibi adayımız belli kararımız nettir. Biz Milliyetçi Hareket Partisinin temsilcileri olarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmek üzere sandıklarda olacağız. 

Fakat bu süreçte bazı milletsiz milliyetçiler mevcut konjonktüre göre frekans değişikliğine giderek farklı rollerde kendilerini göstermeye başlamışlardır. Yaptıkları hamleler, dönüşler, manevralar adeta bir hezeyandır. Mensup olmadıkları milliyetçi kimliği kendilerine sahiplendirme çabaları beyhude bir uğraştan öte bir şey değildir. Bilinçli, idrak ve irade sahibi aziz seçmenimiz, aktörlerin sergiledikleri oyunları sandıkta boşa çıkaracak ve en büyük dersi 28 Mayıs günü “milletsiz milliyetçilere” verecektir. Aziz Milletimiz vatanı yaşanmazlaştıranlarla, vatanı yaşamak için varlığını adayanların farkındadır. Bizim de şüphesiz, aziz Türk Milletimize inancımız da itimadımız da tamdır. 

Cumhuriyet’imizin yüzüncü yılında Türk ve Türkiye Yüzyılında; istikbal ve istiklalin en istikrarlı adımı Cumhur İttifakının sarsılmaz ve muktedir gücü ile yine Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıktan 13. Cumhurbaşkanı çıkartmak olacaktır. Kıymetli hemşehrilerim; “omuz omuza” memleket için verilen hasbi ve menfaatsiz mücadeleyi 28 Mayıs’ta taçlandırmamız dileğiyle."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@