banner194

MHP'li İzzet Ulvi Yönter'den Eskişehirspor'a müjde!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, 2023 seçimleri, Çifteler ilçesi, Eskişehirspor ve sosyal medya yasasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

SİYASET 24.09.2022, 12:33
MHP'li İzzet Ulvi Yönter'den Eskişehirspor'a müjde!

Türkiye genelinde 'İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları' düzenleyen MHP, söz konusu toplantıyı Eskişehir'de de gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda medya temsilcileriyle bir araya gelen MHP Eskişehir İl Teşkilatı, seçimlerde uygulayacakları çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı.

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık ve MHP İl Başkanı İsmail Candemir'in de katıldığı toplantıda önemli açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, şu ifadelere yer verdi:

'ŞEYTANIN BACAĞI KIRILACAK'

"MHP Eskişehir'de en az 2 milletvekili çıkaracak. Burada şeytanın bacağı, feleğin çemberi kırılacak.

KADİR BIYIK'A ÖVGÜ

Çifteleri inceledim. Çehresi değişmiş, Kadir Bıyık'ın, MHP'nin yüreği çiftelere dokunmuş. Her taraf şantiyeye dönmüş durumda. Yıllardır yapılmayanlar yapılıyor. 2024'de kadar da Çifteler'de inanıyorum bugüne kadar yapılmayan ne varsa yapılacak, tüm sorunlar çözülecek. 

ESKİŞEHİRSPOR'A SÜRPRİZ VAR

Büyükşehir Belediye Başkanı Eskişehirspor'a destek vermeli, elini taşın altına koymalı. Eskişehir'deki iş adamlarımız Eskişehirspor'a destek vermemli. Eskişehirspor'u kuyudan çekip çıkarmak zorundayız. Eskişehirspor şu anda yalnız, sahipsiz, kimsesiz. Eskişehirspor ile ilgili bir sürprizimiz olacak inşallah. Görüşmelerimiz tamamlandı. Prensipte anlaştık. Kasım'da çok değerli bir adım atılacak. Karınca kararınca gücümüz nispetinde olacak. Ses getireceğini düşünüyoruz."

SOSYAL MEDYA KANUNU

Tartışmalara sahne olan ve halk arasında sosyal medya kanunu olarak bilinen 'Basın Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne ilişkin de konuşan İzzet Ulvi Yönter, "basın mensuplarımızın içi rahat olsun. Onların sorunlarını çözen, adaletli bir kanun metni hazırlıyoruz" dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@