MHP'li Sazak muhalefete sert çıktı

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, gündeme dair açıklamada bulundu...

SİYASET 09.05.2023, 10:34
MHP'li Sazak muhalefete sert çıktı

Sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamada muhalefetin seçimi Fetö ve bölücü terör örgütünün desteğini almadan kazanamayacağı iddia eden MHP’li Metin Nurullah Sazak, “Sizin büyük çoğunluğunuz masum olabilir, lakin sandıktan çıkışınız masumiyetinizi sandıkta bırakacak; sandıktan çıkan terör örgütü, emperyal uşaklarıyla ülkeyi teslimiyetiniz ve mandacılığı kabulünüz olacaktır” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde son sözü Türk milliyetçilerinin söyleyeceğini vurgulayan Milletvekili Sazak’ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

“Kışkırtıp kaos yaratarak, ekonomik sıkıntıları abartarak, münafıkça riya katarak! Fetö, Pkk türevleri, bölücü örgüt pislikleri ile olan iş birliğinizi gizleyemeyeceğiniz gibi, onların desteği olmadan da kazanamayacağınız aşikardır. Bulaştığınız bu pislikleri sindirebilecek vasıf ve iradede olmayışınız da ayrıca korkutucudur. Sizin vereceğiniz destekler, terör örgütlerinin palazlanıp etkili olmasına, hıyanetin desteklenmesine sebep olmaktadır. Sizin büyük çoğunluğunuz masum olabilir, lakin sandıktan çıkışınız masumiyetinizi sandıkta bırakacak; sandıktan çıkan terör örgütü, emperyal uşaklarıyla ülkeyi teslimiyetiniz ve mandacılığı kabulünüz olacaktır. Engel ve menfaat bir araya geldiğinde engelin giderilmesi evladır. Karar senindir! Sandıkta ya bağımsızlık tokatı ya da hıyanet bulaşığıdır. Bu topraklarda bu sefer de, bundan sonra da Türk milliyetçileri son sözü söyleyecektir. Hakkıdır Hakk'a tapan milletimin istiklal.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@