MHP'li Sazak'tan ölüm yolu çıkışı!

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, bugün Seyitgazi yolunda meydana gelen ölümlü kaza sonrasında yazılı açıklamada bulundu.

SİYASET 07.03.2022, 15:43 08.03.2022, 14:20
MHP'li Sazak'tan ölüm yolu çıkışı!

Seyitgazi ilçesi Sarıbayır Mahallesi mevkiinde işçileri taşıyan servis aracı ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ölümlü kaza ile ilgili açıklamada bulunan Milletvekili Sazak, yol ile ilgili daha önce yerinde inceleme yaptığını ve soru önergesi sunduğunun altını çizdi.

Yol güzergahında dünyanın en büyük bor üretim kompleksi olan Kırka Bor İşletme Müdürlüğü’nün dışında Seyyid Battal Gazi Külliyesi ve Şeyh Sücaeddin-i Veli Külliyesi gibi kültürel mirasların da bulunduğunu belirten Milletvekili Sazak, Afyonkarahisar’dan Kırka istikametine doğru olan 36 kilometrelik kısmın bölünmüş yol olarak tamamlandığını ama Eskişehir il sınırları içerisindeki kısımların henüz tamamlanmadığına dikkat çekti.

Kamuoyunda “Ölüm Yolu” olarak bilinen Eskişehir-Alpu-Mihalıççık Yolu ve Eskişehir-Seyitgazi-Kırka Yolu gibi yatırımların yakından takipçisi olduğunu belirten MHP’li Sazak sosyal medya hesaplarından şu geçmiş olsun mesajını yayınladı:

“Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde servis otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun Eskişehir.”

Eskişehir'de feci kaza: 3 kişi yaşamını yitirdi, yaralılar var: https://www.saglisolluhaber.com/trafik/eskisehir-de-feci-kaza-3-kisi-yasamini-yitirdi-yaralilar-h6651.html

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@