MHP’li Sazak’tan muhalefete Sedat Peker suçlaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak muhalefetin Sedat Peker’den medet umduğunu savunarak sert sözlerle yüklendi.

SİYASET 20.05.2021, 15:20 20.05.2021, 21:41
MHP’li Sazak’tan muhalefete Sedat Peker suçlaması

Son dakika... MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye'nin her telden çalan ilkesiz ana muhalefetinin başı ve yönetimine takılan ipsiz, sapsız, şaşkın, toplama, ilkesiz uzantıları; dünya ve memleket gerçeklerinden uzak, Biden’dan, terörden, koronadan, şimdi de Peker’den medet beklemektedir.

Muhalefetin başı; kanalizasyon patladığını söylemektedir. Ortaya saçılan atıkların toplandığı alan PKK, FETÖ ve teröre arka çıkanlarının durduğu ve kapısı kilit tutmayan muhalefetin alanıdır.

Ana muhalefet süratle bu alandan uzaklaşmalı kurucu ilkelerine geri dönmeli, toplama dostlarıyla bataklığı kurutmalı ve defolu muhalefet konumuna düşmemelidir.

Şaşkın ve ağzından çıkanı kulağı duymayan muhalefetin; aklını başına alıp, vatandaşın sıkıntılarını köpürtüp kargaşa yaratarak, ezber ve koyma akılla iktidar olunamayacağını anlaması;

Dünya ve Türkiye gündemini, Türkiye'nin gerçeğiyle okumasını, memleketin sorunlarına çözüm odaklı gerçekçi projelerle gündeme getirmesi tavsiyemizdir.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@