Millet İttifakı Eskişehir'de gövde gösterisi yaptı!

Eskişehir'de Kemal Kılıçdaroğlu İletişim Ofisi açıldı... Millet İttifakı bileşenleri de açılışa katıldı... Başkan Yılmaz Büyükerşen'den önemli mesajlar...

SİYASET 23.04.2023, 16:16
Millet İttifakı Eskişehir'de gövde gösterisi yaptı!

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine adım adım giderken partiler de çalışmalarına hız kazandırdı.

Bu kapsamda Millet İttifakı bileşenlerinin Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Eskişehir'deki kampanyasını yönetmek için iletişim ofisi açıldı.

Açılışa; CHP İl Başkanı Recep Taşel'in yanı sıra ittifak partilerinin il başkanları, ilçe başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kalabalığa ilk seslenen isim olan Recep Taşel, "Türkiye; sosyal, siyasal ve ekonomik açıdan geldiği nokta itibariyle geri gidiyor. Bildiğiniz gibi farklı düşünen, ama ülkenin geldiği bu noktada kaygıları olan altı siyasi parti lideri ve ekibi bir araya gelerek uzun süredir bir çalışma yürütüyor. Son olarak 9 ana başlık, 75 alt başlık ve 2 bin 300'den fazla somut hedef, politika ve projeden oluşan 'Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ üzerinde uzlaşıldı" dedi. Taşel konuşmasının devamında iktidara geldiklerinde neler yapacaklarını anlattı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir'e ilişkin ifadelerini değerlendirdi. Büyükerşen şunları söyledi:

'GİDECEĞİNİN FARKINDA'

"İki cümleye dikkat çekeceğim. İlki, ‘Kurtuluş Savaşı’nın önemli toprakları.' İkincisi, ‘Bugün Eskişehir tarımıyla, ticaretiyle, sanayisiyle, üniversiteleriyle ileri ülkelerin gıpta ile baktıkları bir şehir haline geldi.' Bu sözler geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kullanıldı, dikkatinizi çekti mi? Duyduklarıma inanamadım. Video kayıtlarından tekrar tekrar bu cümleleri dinledim. O Tayyip Erdoğan ki her seçim ödeminde, Eskişehir’e gelişinde alabildiğince bana çatar, bu sefer sesi de çıkmadı. Benimle ilgili en ufak eleştiride dahi bulunmadı. Bu da Eskişehir’in tarihindeki ilklerden birisidir. Erdoğan’ın Eskişehir hakkındaki kanaatlerini itiraf diye kabul ediyorum. Çünkü şimdiyle kadar hiç öyle söylemiyordu. Tabii gidişinin farkında, gideceğinin farkında.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@