Milletvekilleri Zihni Çalışkan'a destek vermiyor mu?

İYİ Partili Mehmet Ektaş, AK Partili Zihni Çalışkan'ın Eskişehir'in sorunlarını çözmek için çalıştığını ancak milletvekillerinden destek göremediğini söyledi.

SİYASET 06.06.2021, 12:48 07.06.2021, 11:29
Milletvekilleri Zihni Çalışkan'a destek vermiyor mu?

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ektaş'tan dikkat çeken bir çıkış geldi. Ektaş, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın Eskişehir'in sorunları için kafa yorduğunu ve samimi bir biçimde çaba harcadığını ancak AK Parti milletvekilleriden destek alamadığını savundu.

Başkan Ektaş açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"AK Parti Eskişehir İl Başkanı Sayın Zihni Çalışkan’ın, katıldığı Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında AK Partili Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 'Millet Bahçesi'nin açılışına davet ettiği, Cumhurbaşkanının İlimize yakın ilgisinin olduğu' müjdesi haftanın gündemine damga vurdu. Sayın İl Başkanımızın Eskişehir’in çözüm bekleyen sorunları için samimi çaba harcadığını, çalıştığını, Ankara’da görüşmeler yaptığını biliyoruz, ancak AK Parti Eskişehir Milletvekillerince destek görmeyen çabaları sonuç getirmiyor. Türkiye için çözüm, kaynak, üretemeyen, hiçbir alanı yönetemeyen AK Parti dinamiği Eskişehir için de bir şey yapmıyor. Millet Bahçesi adı verilen bir park ve eskisinin yerine inşa edilen bir kütüphane açılışından medet ummak, Eskişehir’e yatırım olarak bunları göstermek, AK Partinin Eskişehir’e hiçbir şey kazandırmadığının ispatıdır. Bu çaptaki bir kütüphane yatırım değildir, bir iş insanının kendi ya da ana babası haytarına yaptırabileceği eser mertebesindedir. Park yaptırmak da yatırım değildir, her yıl belediyeler binlerce metrekare yeşil alan park kazandırmaktadır. 

Eskişehirliler ister ki Sayın Cumhurbaşkanı İlimize;

- Kuzey ve Güney Çevre yollarının açılışı için gelsin,

- TÜLOMSAŞ’ın da taşınarak Organize Sanayi Bölgesinde kurulabilecek, Türkiye’nin ve Dünyanın Raylı Sistem Araçları Üretim Merkezi Olabilecek, Milli Ve Yerli Yüksek Hızlı Tren Setlerini Üretilebilecek, yan sanayii ile birlikte binlerce insana iş ve ekmek kapısı olacak tesislerin açılışı için gelsin,

- Eskişehirliler isterki Sayın Cumhurbaşkanı Eskişehir’e park açılışı için değil,

- Eskişehir Organize Sanayiini Gemlik Limanına bağlayan demiryolu açılışını takiben ilk trenin Eskişehir’den hareketini vermek için gelsin,

- Eskişehir Havalimanını, bölgemizin  lojistik havalimanı haline getiren inşaatların yapımından sonra büyük kargo uçaklarının ilk iniş ve kalkışlarının sevklerini yapmak üzere gelsin."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@