Muhtar seçileceğime inanıyorum!

Emek Mahallesi Muhtar Adayı Mücahit Kırdaş, Sağlı Sollu Haber ile Eskişehir İlk Haber’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi...

SİYASET 01.02.2024, 17:25
Muhtar seçileceğime inanıyorum!

Emek Mahallesi Muhtar Adayı Mücahit Kırdaş ile azaları, Sağlı Sollu Haber ile Eskişehir İlk Haber’i ziyaret etti. Sağlı Sollu Haber Tüzel Kişi Temsilcisi ve Eskişehir İlk Haber kurucusu Gökhan Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar ile görüşen Mücahit Kırdaş, Emek Mahallesinde gerçekleştirdiği seçim çalışmaları ve projelerinden bahsetti.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde muhtarlığı kazanacağına inandığını söyleyen Kırdaş, “benim ulaşamadığım kimse olamaz, mahallemin her sorununu çözeceğim” dedi.

Sağlı Sollu Haber Tüzel Kişi Temsilcisi ve Eskişehir İlk Haber kurucusu Gökhan Yıldırım ise konuşmasında, seçim sürecinde Mücahit Kırdaş’a başarılar dileyerek şu ifadelere yer verdi: “Emek Mahallemizin muhtar adayı değerli kardeşim Sayın Mücahit Kırdaş, azaları ile birlikte medya kurumumuzu ziyaret ederek projelerini paylaştı. Anlattığı projeler hakikaten mahalle sakinlerine dokunacak ve sorunları çözecek nitelikte. Öte yandan Mücahit kardeşimiz çok özel bir birey. Down sendromu olan kardeşimiz, toplumda farkındalık yaratırken aynı zamanda özel bireylerin her şeyi başarabileceklerini de ispatlıyor. Bu anlamda Mücahit kardeşimize çıktığı bu yolda başarılar diliyor, ziyareti için teşekkür ediyorum.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@