Nebi Hatipoğlu kazanıyor!

Ünlü bir araştırma şirketi tarafından Eskişehir’de yapılan yerel seçim anketinin sonuçlarına ulaşıldı.

SİYASET 11.03.2024, 11:04 11.03.2024, 11:15
Nebi Hatipoğlu kazanıyor!

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçim sonuçlarını en az sapma ile tahmin eden ünlü bir araştırma şirketi tarafından Eskişehir’de yapılan ankete göre AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’nin önünde çıktı. Araştırmaya göre Hatipoğlu, şu an, Ünlüce’den 2,5 puan önde. 

KIRAN KIRANA MÜCADELE

Kamuoyunda AK Partili Hatipoğlu ile CHP’li Ayşe Ünlüce arasında kıran kırana mücadele olduğu düşüncesi anketlere de yansıdı. Bilinen bir araştırma şirketinin anketine göre Nebi Hatipoğlu, Ayşe Ünlüce’nin 2,5 puan önünde çıktı. Aynı ankette İYİ Parti’den Melih Aydın, Zafer Partisi’nden Oğuz Beki ve Yeniden Refah Partisi’nden Kadir Çalışıcı’nın çok küçük oy oranlarına sahip olduğu bilgisine ulaşıldı.

BIÇAK SIRTI YARIŞ

Odunpazarı’nda ise Odunpazarı Belediye Başkanı ve Adayı Kazım Kurt ile Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp arasında bıçak sırtı bir yarış olduğu görünüyor. Kamuoyunca bilinen araştırma şirketinin anketine göre AK Partili Özkan Alp, CHP’li Kazım Kurt’un önünde ancak fark 1 puanın altında. Aynı ankette İYİ Parti’den Emine Edizgil’in oy oranının ise oldukça düşük çıktığı öğrenildi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@