Nebi Hatipoğlu oda başkanlarını ziyaret etti

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, oda başkanlarını ziyaret etti.

SİYASET 19.01.2024, 12:28 19.01.2024, 12:45
Nebi Hatipoğlu oda başkanlarını ziyaret etti

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Kahveciler Odası ile Eskişehir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Kahveciler Odası Başkanı Zeki Çoban ve yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleşen ziyaretin ilk durağında esnafın yerel yönetimlerden beklediği destekler konuşulurken, yaklaşan yerel seçimler öncesinde fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette konuşan Hatipoğlu, “Eskişehir’de Cumhur İttifakı ve AK Parti belediyeciliğinin zamanı geldi. Eskişehir’de belediyeler esnafın fikirlerini almadan karar veriyor. Esnafla bir araya gelip, sorunlarını konuşmak ve onları dinlemek lazım. Ayrıca müşterinin, yani vatandaşın da mutlu olması için öncelikle dinlemek lazım. Esnaf rahatlayacak ki belediye ve Eskişehir büyüsün. Biz var gücümüzle esnaf ve vatandaşımız için çalışmaya hazırız” dedi.

''Yerel yönetim ile merkezi hükümetin bir olmasını istiyoruz''

Nebi Hatipoğlu’na ziyaretleri için teşekkür eden Eskişehir Kahveciler Odası Başkanı Zeki Çoban, “Adaylığınız memleketimize ve şehrimize hayırlı olsun. Biz yerel yönetim ile merkezi hükümetin bir olmasını istiyoruz. Bizler üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.

Ardından Hatipoğlu, Eskişehir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'na giderek Oda Başkanı İsmail Hakkı Ördek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Bakkal ve bayi esnafı hakkında bilgiler alarak fikir alışverişinde bulundu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@