Nebi Hatipoğlu Sütlüce’de vatandaşlarla buluştu

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Sütlüce Mahallesi’nde vatandaşın istek ve ihtiyaçlarını dinledi.

SİYASET 02.02.2024, 17:02 02.02.2024, 17:17
Nebi Hatipoğlu Sütlüce’de vatandaşlarla buluştu

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu yerel seçimler öncesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, çözümü istenen problemleri dinlemeye devam ediyor. Bu çerçevede kentin dört yanında ziyaretler gerçekleştiren Hatipoğlu, son olarak Sütlüce Mahallesi’nde muhtar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, çözümü istenen sorunlar ve mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi. Sütlüceliler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Nebi Hatipoğlu’nun ilk ziyareti Mahalle Muhtarı Bİrcan Tütüncü’ye oldu. Mahalledeki problemler hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından pazarcı esnaflarıyla da bir araya geldi. Vatandaşların yaşadıkları sorunları tek tek dinleyerek notlar alan Hatipoğlu, “Vatandaşlarımız, Eskişehir’deki hizmetsizlikten usanmış durumda. Ziyaretlerimizde imar problemi, çevre düzenlemesi ve altyapı hizmetlerinin yetersizliğinden dolayı şikayetçi oluyorsunuz. Biz, yaşadığınız bu sıkıntıların hepsine vakıfız ve inşallah 31 Mart’ta göreve geldiğimizde bu sıkıntıları çözecek projelerimizi hazırlıyoruz. Sütlüce Mahallesi’ndeki imar ve altyapı problemlerini çözeceğiz. Ulaşım kolaylığı için gerekli düzenlemeleri yerine getirerek, mahalle halkının istediği ulaşım kolaylığını sağlayacağız. Sütlüce o kadar unutulmuş, hizmetsiz bırakılmış bir yer ki bankamatik ve su yükleme noktaları bile eksik. Kullanım suyunu temiz hale getirerek, gerekli yatırımlarla bu sorunu çözeceğimizi söylemiştik. AK Parti’nin sosyal belediyecilik anlayışla hizmetlerimizi vatandaş ayırt etmeksizin kentin 4 yanına götürüp, Eskişehir’i refaha ulaştıracağız. Ayrıca, Eskişehir’de öğrencileri de refaha ulaştıracağız. Buradaki imar problemini çözdükten sonra artan hane sayısıyla ev kiraları da düşecek. Öğrenciler için açıkladığımız projelere ek olarak, öğrenci evlerine yönelik doğal gaz projelerimizi de hazırlıyoruz. Öğrencilerin yaşam kalitesini arttıracağız ve giderlerini azaltacağız” dedi.

Nebi Hatipoğlu, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Sütlüce Orta Cami’sinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kılınan cuma namazının ardından cemaatle sohbet eden Hatipoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların ricasını geri çevirmeyerek, gösterilen ilgiye teşekkür etti. Nebi Hatipoğlu, cami çıkışında kendisiyle sohbet etmek için bekleyen çocuklarla da ilgilenirken, küçüklerin büyüklerden neler beklediğine dair fikir alışverişinde bulundu. Hatipoğlu’nun kendilerine hediye ettiği oyuncaklarla mutlu olan çocuklar, teşekkür ederek, Nebi Hatipoğlu’na başarılar diledi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@