Nebi Hatipoğlu yerli ve milli motor sergisini gezdi

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve TEİ Genel Müdür Yardımcısı Murat İlker Çelik ile birlikte yerli ve milli motor sergisini gezdi.

SİYASET 26.03.2024, 19:51
Nebi Hatipoğlu yerli ve milli motor sergisini gezdi

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, yüzde 100 yerli üretim motorlarla Türk havacılık motorları sektöründeki öncü isim TEİ’nin Vilayet Meydanı’ndaki millî motor sergisini ziyaret etti. Milli motorları yakından inceleyen Hatipoğlu, TEİ Genel Müdür Yardımcısı Murat İlker Çelik’ten motorlar ve yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. Sergiyi çok beğendiğini ifade edeb Hatipoğlu,

“Havacılık motorlarında ülkemizin gururu, Avrupa ve dünyanın sayılı şirketlerinden olan TEİ tarafından Eskişehirimizde yüzde 100 yerli üretim olarak tasarlanan motorlarını inceleme fırsatı bulduğum için çok gururlandım. TEİ’nin ortaya koyduğu bu başarının, ülkemizin her alanda olduğu gibi havacılık, savunma sanayi ve dev yatırımların en büyük kanıtı olarak vatandaşlarımızı da gururlandırdığına yürekten inanıyorum. Sergide bizlere eşlik eden, yerli ve milli motorlarımızın tanıtımını yapan kıymetli TEİ Genel Müdür Yardımcısı Murat İlker Çelik’e teşekkür ediyor, TEİ’ye başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Nebi Hatipoğlu, daha sonra Baksan Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@