Odunpazarı'na adaylığı konuşulan Hamid Yüzügüllü: Nasipse olur!

Sağlı Sollu Haber Tüzel Kişi Temsilcisi Gökhan Yıldırım, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'yü makamınıda ziyaret etti.

SİYASET 07.12.2023, 13:30 10.12.2023, 06:06
Odunpazarı'na adaylığı konuşulan Hamid Yüzügüllü: Nasipse olur!

Sağlı Sollu Haber Tüzel Kişi Temsilcisi Gökhan Yıldırım ile Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'ye nezaket ziyaretinde bulundu. 

Başkan Hamid Yüzügüllü'nün makamında gerçekleşen ziyarette, Yüzügüllü, Odunpazarı Belediye Başkan Adaylığı ihtimaline ilişkin açıklamada bulunarak şunları söyledi:

'GÖREV VERİLİRSE YAPMAYA HAZIRIZ'

"Sivrihisar'a hizmet benim için büyük bir onur. Bugün Sivrihisar'ımız Türkiye genelinde adından söz ettiren bir ilçe haline gelmişse, bu Sivrihsar'a olan hizmet aşkımızdan kaynaklıdır. Odunpazarı Belediye Başkan Adaylığı konusuna gelirsek, bu işler nasip işidir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz hangi görevi verirse biz yapmaya hazırız."

Sağlı Sollu Haber Tüzel Kişi Temsilcisi Gökhan Yıldırım ise açıklamasında, Sivrihisar'ın Hamid Yüzügüllü ile çıtasının yükseldiğini ve ilçenin turizm merkezlerinden biri haline geldiğini vurgulayarak Başkan Yüzügüllü'ye çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaret, Yıldırım'ın Başkan Yüzügüllü'ye yaptığı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@