Özkan Alp: ''Odunpazarı her anlamda kalkınmalı''

Özkan Alp, Büyükdere ve Gültepe Mahallelerini ziyaretinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorunlarını ve görüşlerini dinledi.

SİYASET 20.03.2024, 22:57 21.03.2024, 10:32
Özkan Alp: ''Odunpazarı her anlamda kalkınmalı''

Organize Sanayi Bölgesinde yaptığı ziyaretlere yenilerini ekleyen Özkan Alp, Boy Plast, Gem Endüstri ve Sarar fabrikalarını ziyaret ederek yönetici ve çalışanlar ile buluştu. Sarar ziyareti sırasında yaptığı konuşmada Alp, “Organize sanayi bölgemiz Odunpazarı’nda yer alıyor ve Odunpazarı’nın ekonomik olarak kalkınmasında büyük öneme sahip. Organize sanayimiz hem kadınlarımız için hem de Odunpazarı için büyük bir fırsat. Çeşitli iş birlikleri ile ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen ve meslek edinmek isteyen kadınlarımız için merkezler kuracağız. Kadınlarımız için Odunpazarı’nda fark yaratacak projelerimiz var. Kadınlarımız hem evden hem yarı zamanlı hem de tam zamanlı olarak tercih ettikleri şekilde çalışabilecek ve meslek atölyeleri ile eğitim alabilecekler.” dedi.

Organize Sanayi Bölgesi çevresindeki mahalleler ilgili olarak da konuşan Özkan Alp, “Çevre mahallelerimiz unutulmuş ve kaderine terk edilmiş. Mevcut yönetim hep göz önündeki, merkezdeki mahallelere hizmet götürme derdine düşmüş. Sizi hep gözden ırak tutmuşlar ama ben gönüller yapmak için yola çıktım. Gözden de gönülden de ırak değilsiniz. Mahallelerimizin birçok sorunu var. Her gittiğimiz mahallede hem biz görüyoruz hem de mahalle sakinlerimiz isyan ediyor. Çöp, yol, kaldırım, pazar yeri gibi belediyenin vermesi gereken temel hizmetlerin hepsi eksik. Ayrıca kentsel dönüşüm ve imar ile ilgili sıkıntılar var. Bunların tamamı çözülmeyi bekliyor. 31 Mart’a az kaldı. İmar sorunlarının çözümü ve  temel hizmetlerin sağlanması için hemen çalışmaya başlayacağız. 85 mahallemizin eşit hizmet alması için çok çalışacağız.” şeklinde konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@