Özkan Alp’ten Kazım Kurt’a program yanıtı!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, rakibi Özkan Alp’i televizyonda karşılıklı canlı yayına davet etmişti. Alp teklifi kabul etti mi? İşte Alp’in açıklaması…

SİYASET 14.02.2024, 17:47 16.02.2024, 13:10
Özkan Alp’ten Kazım Kurt’a program yanıtı!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ES TV’de gazeteciler Arif Anbar, Hakkı Sağlam ve Tarkan Demir’in sorularını yanıtlamış, rakibi AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp’i karşılıklı canlı yayına çıkmaya davet etmişti. 

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar’a konuşan Alp, Kazım Kurt’un karşılıklı program teklifine yanıt verdi. Alp şu ifadeleri kullandı:
“Şu an ben her yerde çalışıyorum. Adaylığımın açıklandığı günden bugüne sahadayım. İlçemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini öğreniyorum. Şimdi ben öncelikle Odunpazarı’nda yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini ve dertlerini toplamalıyım. Ondan sonra ne yapacağız, hangi projeleri yapacağız karar vermeliyiz. Şimdi bu şartlar oluşmadan programa çıkmam doğru olur mu? Evet karşılıklı program yapmak güzel, demokratik bir ortam oluşturur. Ama bana gelene kadar Sayın Nebi Hatipoğlu ile Sayın Ayşe Ünlüce var. Onlar bir çıksın önce. Benim için şu an erken. Şartlar oluşunca, daha sonra bu konuyu değerlendireceğim.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
Nuri doğru 3 ay önce
Küçük ilçede akp nin ranttan gelen paraları ile ( Türk dünyası başkenti harcamaları ) yatırım yapıp proje üretmek kolay . Yaptığı da fen lisesi , doğalgaz.

Odunpazarına ne gibi projeleri var asfalt atmaktan başka onu açıklasın.

Bence bunlar rant için burada

Kazım Kurt un bomboş bıraktığı güzide ilçede
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@