Özlem Ayrancı: Hem Eskişehir hem de Türkiye iyi olacaktır!

İYİ Parti Eskişehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Özlem Ayrancı'dan ilk açıklama geldi. Ayrancı, "hem Eskişehir hem de Türkiye iyi olacaktır" dedi...

SİYASET 10.04.2023, 13:43
Özlem Ayrancı: Hem Eskişehir hem de Türkiye iyi olacaktır!

İYİ Parti Eskişehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Özlem Ayrancı yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

'YOLCUĞUMUZ GÜÇELENEREK DEVAM EDECEK'

“Partimizin 28. Dönem Milletvekili Aday Listesinde Eskişehir ikinci sıra milletvekili adayı olarak gösterildim. Genel Başkanımız ve dava arkadaşlarımla birlikte yürüdüğümüz bu yolculuk güçlenerek devam edecektir. Hem Eskişehir hem de Türkiye iyi olacaktır. Ön seçimde oyları ile beni ikinci sıraya taşıyan üyelerimize, ön seçim sonucunu takdir ile karşılayarak bizleri aday olarak gösteren Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e, genel merkez yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.

'14 MAYIS GECESİ İYİLERİN ZAFERİ OLACAK'

Siyaset yolculuğumda bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm partililerimize, teşkilatımıza, üyelerimize tek tek şükranlarımı sunuyorum. Milletvekili adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bugünden itibaren aday arkadaşlarımızla ve partililerimizle birlikte sahaya çıkarak çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Hem Türkiye’mizin hem de Eskişehir’imizin İyi olması için hep birlikte, dur durak bilmeden çalışacağız. 14 Mayıs gecesi iyilerin zaferi olacak. 15 Mayıs sabahında ise, güzel ülkemin üzerine İYİ Parti'nin güneşi doğacaktır.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@