banner298

banner194

Partilere Sivrihisarlı milletvekili adayı çağrısı!

Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Bekir Kalır, Sivrihisarlı bir milletvekili adayı istedi...

SİYASET 17.01.2023, 15:36
Partilere Sivrihisarlı milletvekili adayı çağrısı!

Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Bekir Kalır yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşan genel seçimlerde tüm siyasi partilerin gösterecekleri milletvekili adaylarının Eskişehir'de ikamet eden, ilimizi bilen, tanıyan adayların olmasında yarar olduğu kanaatindeyiz. Ömrü başka illerde geçmiş milletvekillerinin, Eskişehirimizin sorunlarına vakıf olması ve çözüm bulması, Eskişehirli hemşerilerimizin ulaşması ve sorunları aktarması noktasında iletişim ve ulaşılabilirlik sağlanmasında sıkıntılar olacağı aşikardır.

Uzun süredir TBMM'de Sivrihisarlı olan bir vekilimiz maalesef bulunmamaktadır. Sivrihisarlı hemşerilerimiz ilimiz merkezinde açık ara en çok nüfusa sahip olduğu gibi hemşehrilerimiz arasındaki dayanışma ruhunun son derece yüksek olduğu herkesçe bilinen bir gerçektir. Partilerin Sivrihisarlı bir aday ile seçime girmeleri alacakları oyun sayısını ve oranını artıracağı göz ardı edilemeyecek bir hususudur.

Sivrihisar Eğitim Vakfı her zaman siyaset üstü bir kurumdur. Bu konuya azami dikkat etmektedir ve etmeye devam edecektir. Bu anlamda yaptığımız açıklama siyaset ile ilişkilendirilmemelidir. Unutulmamalıdır ki; Eskişehir'in Sivrihisarlıların menfaatlerini korumak öncelikli hedeflerimizden biridir. Bu açıklamanın, ilimize katkı sağlayacak bir görüş ve öneri olarak değerlendirilmesi gerektiğini özellikle vurgulamak isteriz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@