Prof. Dr. Ayşen Gürcan: Sıkılmadık el bırakmayacağız!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Ayşen Gürcan Çankaya Mahallesi Muhtarı Cemil Öztürk’le mahallenin genel ve acil sorunları hakkında bilgi edindi.

SİYASET 17.04.2023, 15:34
Prof. Dr. Ayşen Gürcan: Sıkılmadık el bırakmayacağız!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Milletvekili Adayı Hakan Çizmelioğlu ile birlikte Çankaya Mahallesi Muhtarı Cemil Öztürk’le mahallenin genel ve acil sorunları hakkında bilgi edindi. Mahalle muhtarından gelen talepleri not aldı ve ilgililerle görüşme sağladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay ilinden gelen depremzede aileyi ziyaret etti ve talepleri hakkında bilgi aldı

Gürcan, Maide Bolel Huzurevinin sakinleri ile de sohbet etti. Gürcan ayrıca Çankaya mahallesi sakinleri ile Kuran-ı Kerim okudu ve mukabele programına katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.

Dereyalak Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına da katılım sağlayan Gürcan, Eskişehir iline yapılacak olan yatırımları anlattı. Prof. Dr. Ayşen Gürcan günün son programında ümidimiz olan gençlerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@