banner298

banner194

Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'den gençlere: Asla karamsar olmayın!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Genç Aydınlar Platformunun Eskişehir buluşmasında gençlerle bir araya geldi...

SİYASET 18.12.2022, 15:00 18.12.2022, 15:05
Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'den gençlere: Asla karamsar olmayın!

Genç Aydınlar Platformunun Eskişehir Buluşması ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde gençlerle bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, “Asla karamsar olmayın. Ülkeniz için her zaman çalışmaya devam edin” dedi. 

Genç Aydınlar Platformu 3. Dönem Yönetim Toplantısı Eskişehir’de gerçekleştirildi. CHP Genel Başkan Özel Danışmanı Dr. Recep Cengiz öncülüğünde Eskişehir’de toplanan Genç Aydınlar Platformu, “Deneyim Konuşuyor” başlıklı oturumunda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ağırladı. Oturuma CHP Genel Başkan Danışmanı Ahmet Nazif Yücel, CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Recep Taşel ve gençler katıldı. 

Oturumda gençlere deneyimlerini aktaran Başkan Büyükerşen, “Zorluklar, zor zamanlar her zaman olacaktır. Önemli olan bu zorluklara kararlılıkla göğüs germektir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetini emanet ettiği gençler olarak asla karamsar olmayın. Ülkeniz için çalışmaya, üretmeye devam edin. Sizler oldukça umutlar hep olacaktır.” diye konuştu. 

Büyükerşen ayrıca Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı süresince yaşadıklarını gençlerle paylaştı. 

“Deneyim Konuşuyor” oturumu soru-cevap bölümü sonrası tamamlandı. Genç Aydınlar Eskişehir Buluşmasının ikinci gününde ise platform üyeleri Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. 

Misafirlerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Büyükerşen, nazik ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Ziyarette yaşadığı olaylar üzerinden anılarını da paylaşan Büyükerşen, “Siz ülkenin yarınları, genç aydınlarımızı burada ağırlamaktan çok mutluyum. Her şey önemlisi de umutluyum. Tabi gençliğinizin de tadını çıkarın. Ama bilgilerinizi paylaşın, deneyimlerinizi aktarın. Ülkeniz için çalışmaktan asla geri durmayın.” dedi.

CHP Genel Başkan Özel Danışmanı Dr. Recep Cengiz de misafirperverliği nedeniyle Başkan Büyükerşen’e teşekkür ederek, “Sizlerin büyük tecrübelerinden faydalanmak gençlerimiz için çok önemli. Gençler adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Genç Aydınlar Platformu Sözcüsü Mehti Altıoğlu ve Genç Aydınlar Platformu Genel Koordinatörü Emeç Aksoy Parlak da deneyimlerini paylaştığı ve kendilerini ağırladığı için Başkan Büyükerşen’e teşekkür ettiler.

 Ziyaret Büyükşehir Belediyesi binası önünde çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@