Recep Taşel'den AK Partili yöneticilere mesaj var: İşinizi yapın!

AK Parti Eskişehir Teşkilatı, #EskişehirdeAsfaltAğlıyor etiketiyle sosyal medya üzerinden CHP'li belediyelere yüklenmişti. CHP'li Recep Taşel karşılık verdi...

SİYASET 22.02.2022, 11:48 22.02.2022, 12:09
Recep Taşel'den AK Partili yöneticilere mesaj var: İşinizi yapın!

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı, sosyal medyada yaptığı kampanyalar arasına bir yenisini daha ekledi.

Özellikle Twitter üzerinden yapılan paylaşımlarda, Eskişehir'de bozuk olan yollar üzerinden CHP'li belediyeler eleştirildi.

Sosyal medya kullanıcıları, #EskişehirdeAsfaltAğlıyor etiketiyle şehrin sokaklarından çektikleri fotoğrafları paylaştı, bozuk olan yolların ve kaldırımların bir an önce yapılmasını istedi.

AK Parti'nin bu çıkışı üzerine CHP İl Başkanı Recep Taşel'den yanıt geldi.

Başkan Taşel Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, ülkenin ekonomik ve sosyolojik yapısında sorun olduğunu savunarak AK Partili yöneticilere "işinizi yapın" çağrısında bulundu.

İşte, Taşel'in o ifadeleri:

"Artık yeter! Tüm ülkede olduğu gibi Eskişehir'imizde de insanlar mutsuz ve gergin. Zamlar insanları canından bezdirdi. Huzur kentinde asayiş olayları tırmanıyor. Sayenizde aracını kullanan kalmadı. Şehri kötülemeyi bırakın. İşinizi yapın! Söyleyin reisinize zamları geri çeksin!"

Eskişehir'de AK Parti'den bozuk yol kampanyası: https://www.saglisolluhaber.com/siyaset/eskisehir-de-ak-parti-den-bozuk-yol-kampanyasi-h6385.html

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@