Recep Taşel Eskişehir'e dönüyor: Genel Merkez'le ne görüştü?

CHP Genel Merkezi'nin talimatıyla Eskişehir'de görev yapan 14 ilçe başkanı Ankara'ya çağırılmış ve uyarılmıştı. Bugün CHP İl Başkanı Recep Taşel Ankara'daydı...

SİYASET 27.05.2021, 17:26 28.05.2021, 12:34
Recep Taşel Eskişehir'e dönüyor: Genel Merkez'le ne görüştü?

CHP Eskişehir örgütleri arasında sorun yaşandığı, belediye başkanlarının da bu soruna dahil olduğu ifade ediliyordu. 

Dün önemli bir gelişme yaşanmış ve Eskişehir'de görev yapan 14 ilçe başkanı, Ankara'da bulunan Genel Merkeze davet edilerek Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı tarafından uyarılmıştı. Salıcı'nın, 14 ilçe başkanına "Eskişehir'de huzursuzluk istemiyoruz, il başkanlığı ve belediye başkanlarıyla uyumlu çalışılmasından yanayız" şeklinde ifadedeler kullandığı kulislere yansımıştı.

Bugün önemli bir gelişme daha yaşandı. Bu kez de CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel ve beraberindeki heyet, Oğuz Kaan Salıcı'nın daveti üzerine CHP Genel Merkezi'ne gitti.

'HERKES KENDİ GÖREVİNİ YAPSIN'

Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kazım Durur, İl Sekreteri Esma Altınel ve İl Sayman'ı Paşa Baydar'ın da Başkan Taşel'e eşlik ettiği görüşmede, Salıcı'nın, 14 ilçe başkanıyla yapılan görüşme konusunda heyete detay verdiği öğrenildi.

Bunun yanı sıra Oğuz Kaan Salıcı'nın, "Herkes kendi görevini yapsın. Dün ilçe başkanlarını uyardım. İl, ilçe yöneticileri kendi görevini yapsın. Belediye başkanları kendi görevini yapsın. Ve ayrı görüntü verilmeden bütünlük içerisinde hareket edilsin. İletişim sorunlarının artık çözülmesini istiyoruz" şeklinde ifadeler kullandığı da parti kulislerinde konuşulanlar arasında.

Öte yandan Recep Taşel ve yanındaki heyetin, Eskişehir'e dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

saglisollluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@