Recep Taşel iddialı konuştu: Eskişehir'de birinci parti olacağız!

CHP Eskişehir İl Başkanlığı organizasyonunda CHP'nin kuruluş yıl dönümünde tüm örgüt başkanları bir araya geldi... Recep Taşel açıklama yaptı...

SİYASET 10.09.2022, 10:54
Recep Taşel iddialı konuştu: Eskişehir'de birinci parti olacağız!

saglisolluhaber.com - 9 Eylül'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kuruluşunun 99'uncu yıl dönümünü kutladı.

CHP'nin kuruluş gününde, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel öncülüğünde, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ve Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç olmak üzere tüm örgüt başkanları bir araya geldi.

Parti binasında bir araya gelen örgüt başkanları, 2023'e hızla giderken Eskişehir genelinde yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Toplantı sonrasında bir arada fotoğraf çektiren başkanlar, birlik mesajı verdiler.

CHP'li örgüt başkanlarının fotoğrafının tam boyutunu görmek için fotoğrafın üzerine tıklayark yeni sekmede açınız...

Buluşmaya ilişkin Sağlı Sollu Haber'e konuşan CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, şu ifadelere yer verdi:

'HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ'

"Türkiye'nin kurucu partisi olan CHP'nin 99'uncu yılına ulaşmak partimize gönül verenlerimiz için büyük bir mutluluk konusu. CHP'nin il başkanı olmak ise de benim için bir onur ve gurur kaynağı. Seneye 100'üncü yılımızı kutlayacağız ve 100'üncü yılda iktidar olacak, çifte mutluluk yaşayacağız. İşte, değerli örgüt başkanlarımızla da şimdiden bunun planlamasını yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda, Eskişehir örgütü olarak iktidar yolunda verebileceğimiz azami katkıyı konuştuk, bir takım planlamalar yaptık. İktidar olacağımız 2023'te Türkiye'de zafer kazanacağız. Eskişehir'de de, inanıyorum ki önceki yıllardan daha ciddi bir başarı yakalayarak birinci parti olacağız. Bunu fedakar partililerimizle, güçlü örgütümüzle, Türkiye'ye örnek olan belediye başkanlarımızla ve parlamentoda dikkat çeken çalışmalar yapan milletvekillerimizle hep birlikte başaracağız."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@