banner298

banner194

SES PARTİSİ Eskişehir'de bağımsız aday çıkaracak!

SES PARTİSİ Eskişehir İl Başkanı Kasım Karakaş ve beraberindeki heyet, Sağlı Sollu Haber'i ziyaret etti...

SİYASET 03.01.2023, 18:23
SES PARTİSİ Eskişehir'de bağımsız aday çıkaracak!

Türkiye'nin Sesi Altınçağ Partisi (SES PARTİSİ) Eskişehir İl Başkanı Kasım Karakaş ve beraberindeki heyet, Sağlı Sollu Haber'i ziyaret etti.

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar ile görüşen Başkan Karakaş, teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

BEŞ İLÇEDE TEŞKİLATLANDILAR

Nitelikli üyeye önem verdiklerini kaydeden Karakaş, Eskişehir genelinde 250 üyelerinin olduğunu ve bu üyelerin her birinin aktif olarak parti çalışmalarında yer aldığını kaydetti. İl genelinde yapılan çalışmaları rapor halinde sık sık Genel Merkeze teslim ettiklerine de vurgu yapan Karakaş, Genel Merkezin illerden gelen veriler ışığında politika belirlediğini ifade etti. Odunpazarı, Tepebaşı, İnönü, Alpu ve Sivrihisar'da teşkilatlanma çalışmalarını da tamamladıklarının altını çizen Kasım Karakaş, kısa süre içerisinde diğer ilçelerde de ilçe başkanlıklarını kuracaklarını söyledi.

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAKLAR

SES PARTİSİ Eskişehir İl Başkanı Kasım Karakaş milletvekili seçimlerinde Eskişehir'de nasıl bir yol çizeceklerini de aktardı. Karakaş, "Eskişehir'den bağımsız ve güçlü bir aday çıkarmayı düşünüyoruz" dedi.

Başkan Karakaş milletvekili profiline ilişkin de değerlendirmede bulunarak şu görüşlere yer verdi:

'GENEL MERKEZDE VAKİT GEÇİRMEK MARİFET DEĞİL'

"Milletvekili temsil ettiği insanlara karşı samimi olmalı, sözünü tutmalı ve yalan söylememeli. Genel Merkezde vakit geçirmek marifet değil, milletvekili her an halkın içinde olmalı ve halkın sorunlarıyla ciddiyetle ilgilenmeli."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@