Süleyman Ekşi'den kapalı pazar çıkışı!

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ekşi, mevcut belediyenin kapalı pazar yapamadığını, göreve geldiğinde ihtiyacı gireceğini kaydetti...

SİYASET 31.10.2023, 16:00 03.11.2023, 15:48
Süleyman Ekşi'den kapalı pazar çıkışı!

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ekşi yaptığı çıkışlarla dikkatleri üzerinde topluyor.

Sıklıkla Odunpazarı ilçesinin sorunlarına değinen Ekşi, bu sefer de ilçenin kapalı pazar ihtiyacına vurgu yaptı.

AK Parti'nin belediyeyi yönettiği dönemde ilçeye üç büyük kapalı pazar kazandırdığına işaret eden Ekşi, Kazım Kurt yönetimindeki Odunpazarı Belediyesi'nin 10 yıldır ilçeye kapalı pazar yapmadığını ifade etti.

Odunpazarı Belediye Başkanı olarak seçildiğinde mahallelerin ihtiyacına göre kapalı pazar yapacağını söyleyen Ekşi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

ODUNPAZARI'NDAKİ KAPALI PAZAR PROJELERİNDE YER ALDI

"Odunpazarı ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın pek çok talebi var. Bu taleplerden bir tanesi de kapalı pazar. Odunpazarı Belediyesi'ni AK kadroların yönettiği dönemde 75. Yıl, Gündoğdu ve Emek Mahallelerinde kapalı pazarlar inşa edildi. O dönem Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım ve kapalı pazar projelerinin içerisinde bizzat yer aldım. Hatta Osmangazi ile Yenikent Mahallelerimize de kapalı pazar projeleri hazırlamıştık. Osmangazi Mahallemize hazırlamış olduğumuz proje oldukça kapsamlıydı. Pazar yeri, dükkanlar ve otopark olacaktı. Yenikent Mahallemizde de günün koşullarına göre modern bir kapalı pazar planlamıştık. Bizden sonra yaklaşık 10 yıldır belediyeyi yönetenler tek bir kapalı pazar inşa edemedikleri gibi, Yenikent Mahallemize kapalı pazar projesi hazırladıklarını söylemişlerdi ancak görüldüğü üzere bitiremediler.

OSMANGAZİ'NİN KAPALI PAZAR PROJESİ HAZIR

Hemşerilerimiz müsterih olsunlar. AK kadroların gelmesine az kaldı. Planladığımız Osmangazi kapalı pazarı da inşa edeceğiz, Yenikent kapalı pazarı da hızla bitireceğiz. Elbette bunlarla da kalmayacak, mahallelerimizin ihtiyacı doğrultusunda yeni kapalı pazar yerlerini kısa süre içerisinde planlayacağız. Odunpazarlı hemşerilerimiz ve pazarcılarımız yazın sıcaktan kışın ise soğuktan korunacak, vatandaşlarımız hak ettikleri koşullarda konforlu bir şekilde pazarlarını yapacak."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@