Süleyman Reyhan Hatipoğlu’na kaybettirecek!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan’ın, adaylığını engellemeye çalıştığı Nebi Hatipoğlu’nun elini havaya kaldırması şaşkınlıkla karşılanıyor...

SİYASET 06.01.2024, 18:16 06.01.2024, 20:46
Süleyman Reyhan Hatipoğlu’na kaybettirecek!

SAĞLI SOLLU HABER - KULİS

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan’ın, Recep Tayyip Erdoğan huzurunda yapılan temayülde Nabi Avcı’nın çıkmasını sağladığı iddia edilirken, buna rağmen Nebi Hatipoğlu’nun elini havaya kaldırması şaşkınlıkla karşılanıyor.

TEMAYÜL KATILIMCILARINA BASKI YAPTI MI?

AK Parti, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirlemek için farklı yöntemler kullanıyor. En son Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan huzurunda yapılan daraltılmış temayül yoklamasında Nabi Avcı isminin çıktığı öne sürülüyor. Süleyman Reyhan’ın, Nebi Hatipoğlu’nun aday yapılmaması amacıyla bir vakfın gücünü de arkasına alarak temayül katılımcılarına baskı yapmak suretiyle Nabi Avcı’nın yazılması konusunda telkinde bulunduğu iddia ediliyor.

ENGELLEYEMEYİNCE ELİNİ KALDIRDI

Temayülde Nabi Avcı’nın çıkmasıyla beraber Recep Tayyip Erdoğan’ın şaşırdığı, bununla beraber Nebi Hatipoğlu ile seçim kazanılacağını söyleyenlere emin olup olmadıklarını sorduğu ve bir kez daha düşünmeleri gerektiğine ilişkin tavsiye verdiği kulislerde konuşuluyor. Öte yandan Nabi Avcı’nın temayülden çıkması için uğraş veren, Nebi Hatipoğlu’nun ise aday yapılmaması için gayret gösteren Süleyman Reyhan’ın, Hatipoğlu’nun adaylığını engelleyemediğini anlayınca Hatipoğlu’nun elini kaldırıp poz vermesi şaşkınlığa neden olurken bu kadarına da pes dedirtti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@