banner298

banner194

'Tweet atanlar hapiste, tacizciler dışarıda!'

Çocuğa cinsel istismar iddiaları sonrasına Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Bakanlığı'na yürüdü... Utku Çakırözer de Kılıçdaroğlu'nun yanında yer aldı...

SİYASET 12.12.2022, 21:32
'Tweet atanlar hapiste, tacizciler dışarıda!'

Türkiye'nin gündeminde olan 6 yaşındaki çocuğun cinsel istismara uğraması iddiası sonrasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri Adalet  Bakanlığı’na yürürken, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de olayı TBMM’de kınadı. TBMM’deki bütçe görüşmelerinde söz alan Çakırözer, “Günlerdir aklımızın almadığı, yüreğimizin kaldırmadığı 6 yaşındaki bir çocuğa yıllarca taciz, tecavüz edilmesi olayını lanetliyorum. Türkiye'de on binlerce yurttaşımız tweet attı diye hapse girerken, siyasi davalarda yüzlerce masum insan hapislerde çürütülürken bu iğrenç olayın faillerinin hâlâ serbestçe dolaşabiliyor olmasını lanetliyorum. Siz sustunuz ama biz, asla susmayacağız” dedi.

ADALET BAKANLIĞI’NA YÜRÜDÜLER

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin gündeminde olan 6 yaşındaki çocuğa istismar iddiasının ardından bugün partisinin Meclis grubunu olağanüstü topladı. Yaklaşık 20 dakika süren toplantının ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindeki milletvekilleri olayı protesto etmek için Adalet Bakanlığı’na yürüdü. 6 yaşındaki çocuğa istismar iddiasına sert tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Bu evladımızın, bu kızımızın sesi olmak için geldim. Adalet istiyor bu kız! Hepimizin evlatları var. Biz devletin görev yapmasını istiyoruz. Adalet istiyoruz” dedi.

“SİZ SUSTUNUZ AMA BİZ SUSMAYACAĞIZ!”

Adalet Bakanlığı’na yürüyen heyette yer alan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, ardından TBMM’deki bütçe görüşmelerinde söz alarak olayı lanetledi.

Çakırözer, “Günlerdir aklımızın almadığı, yüreğimizin kaldırmadığı 6 yaşındaki bir çocuğa yıllarca taciz, tecavüz edilmesi olayını lanetliyorum. Türkiye'de on binlerce yurttaşımız tweet attı diye hapse girerken, siyasi davalarda yüzlerce masum insan hapislerde çürütülürken bu iğrenç olayın faillerinin hâlâ serbestçe dolaşabiliyor olmasını lanetliyorum. Siz sustunuz ama biz, asla susmayacağız” diye konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@