banner298

banner194

Utku Çakırözer bu sefer Bileciklileri dinledi

CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Bilecikliler Derneği’nde Eskişehir’deki Bilecikliler ile buluştu, dernek üyelerinin talep ve sıkıntılarını dinledi...

SİYASET 29.06.2022, 13:39
Utku Çakırözer bu sefer Bileciklileri dinledi

CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Bilecikliler Derneği’nde Eskişehir’deki Bilecikliler ile buluştu. Geçtiğimiz aylarda Odunpazarı bölgesinde bulunan Yeşil Konak’taki yeni yerlerine taşınan derneği ziyaret eden Çakırözer, Dernek Başkanı İrfan Öz ve dernek üyeleriyle gündemi değerlendirdi, Eskişehir’deki Bileciklilerin sorun ve taleplerini dinledi.

BİLECİKLİLERİ DİNLEDİ

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, haftasonu Eskişehir Bilecikliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İrfan Öz ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Çakırözer, Eskişehir ve Bilecik gündemini değerlendirdi, dernek üyelerinin talep ve sıkıntılarını dinledi.

Eskişehir Bilecikliler Derneği Başkanı İrfan Öz ve yönetimine sıcak konukseverlikleri ve davetleri için teşekkür eden Çakırözer, “Eskişehir’imiz ve Bilecik tarihimizdeki devletlerin kuruluşlarında, kurtuluş mücadelemizde ev sahipliği yapan şehirlerimizden. Eskişehir’imizde yaşayan çok sayıda Bilecikli hemşehrimiz var. Eskişehir’imiz ve Bilecik birbirinin ayrılmaz paçası haline gelmiş durumda. Dayanışma ve birlikteliğimizi güçlendiren bu buluşmalar hepimiz için çok önemli, çok kıymetli. Bilecikli hemşehrilerimizle buluşmamızı sağlayan Dernek Başkanı İrfan Öz ve Bilecikli hemşehrilerimize sıcak konukseverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@